Makaleler
10
Özellikle İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi kutuplaşmalara sebep olabilecek konular onaylanmasın. Haberler paylaşılabilir, fakat mesaj göndermek yasak olmalı. Gereğinden fazla boş mesajlar ve tartışmalar olabiliyor. Sonuçta burası bir teknoloji forumu; tarih ve siyaset tartışılacak bir forum değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -4 Eksi
Farkındayım, öneri için yorumlarımız dikkate alındığından dolayı yorum yapıyorum.

Konu uçuruldu.
Üzüldüm tartışma okuyacaktım. Emojilere de dğzenleme gelmesi lazım ya JAKXHFMSH gibi bir random belirlenip uyarı verilmeyebilir yarın konusunu açayım.Shitpost gibi şunlar
:rofl::):cool::sneaky::D

Evet haklısınız dile getirebilmeli fakat bu dile getirmeyi saygı çerçevesi içinde yapmalı. Aşağılıyan ve hakaret içeren şekilde yapılması uygun değil.

Normalde de öyle bunun için denetim var dediğim alevli tartışma standartları getirilmeli diyorsun ama alevli tartışma standartlarını belirlemek zorlar.

Kesinlikle katılıyorum, geçenlerde, alkol ile ilgili bir konuda belirttiğim fikir yüzünden birkaç ismi lazım olmayan eleman tarafından yobaz bir müslüman muamelesine maruz kaldım, sanki her fikrim islama ters olmak zorundaymış gibi takılıyorlar, hani adam akıllı tartışsak sorun yok da, yok sen islamcı zihniyetsin falan, böyle olacaksa, yasaklayın bu konuları yani. Sırf evlenmeye karşıt olduğum için islamcı zihniyete sahip olmuş oldum 🤣. İllaki sana mantıklı gelen bir şey herhangi bir dinde olabilir, bu senin müslüman olacağın anlamına gelmez.

Beni forumlarda bilen bilir, dinlere ne kadar düşman olduğumu, müslümanlardan nefret ettiğimi vs.

Sonuç olarak artıladım, umarım gerçekleşir. Gerçekleşmese bile ufak tefek kısıtlamalar gelsin veya denetim artsın.

Özellikle İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi kutuplaşmalara sebep olabilecek konular onaylanmasın. Haberler paylaşılabilir, fakat mesaj göndermek yasak olmalı. Gereğinden fazla boş mesajlar ve tartışmalar olabiliyor. Sonuçta burası bir teknoloji forumu; tarih ve siyaset tartışılacak bir forum değil.
Artık insanlar kutuplaşmıştır, yapacak bir şey yok. Kendi ülkemizde böyle.

E o zaman kimsenin konu açmasına gerek kalmaz, millet gider haber sayfalarını takip eder. Üstelik kutuplaşma olmadan tartışmanın ne anlamı var? Herkesin ortak düşüncede olduğu şeyleri paylaşmanın bir manası yok. Elbette bir kutuplaşma olacak.