1 Mayıs'ta Marvel Comics'in "Blood Hunt" eventi başlıyor ve Blood Hunt #1 sayılarında Trading Cardlar olacakmış, sınırlı sayıda ve bunu kaçırmayıp Dracula trading card'ı almak istiyorum ama ne Romanya'da ne de Türkiye'de bu satışlar olacak, sadece Kuzey Amerika'ya özel. Benim aklıma iki fikir geldi. Bunlardan biriside Kuzey Amerika'daki bir çizgi roman dükkanını arayıp ön sipariş vermek ve parayı PayPal'den atmak, bu mümkün müdür?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Bu sorunun bir cevabı yok. Çizgi roman dükkanının inisiyatifine bağlı. ABD veya Kanada'da senin için satın ve teslim alacak bir tanıdığın yoksa, çizgi roman dükkanının dünya çapında kargo yapmak isteyip istememesine bağlı tamamen. Arayıp konuşup derdini anlatırsan, parayı önceden göndereceğini söylersen senin için ayırtabilirler. Kargoyu da tamamen senin karşılaman kaydıyla, sanırım ki UPS ile gönderebilirler.
Keyiflerine kaldık desene, sıkıntı durum...Bu sorunun bir cevabı yok. Çizgi roman dükkanının inisiyatifine bağlı. ABD veya Kanada'da senin için satın ve teslim alacak bir tanıdığın yoksa, çizgi roman dükkanının dünya çapında kargo yapmak isteyip istememesine bağlı tamamen. Arayıp konuşup derdini anlatırsan, parayı önceden göndereceğini söylersen senin için ayırtabilirler. Kargoyu da tamamen senin karşılaman kaydıyla, sanırım ki UPS ile gönderebilirler.
- Makaleler
- 7
Keyifleri demeyelim bence. Sen onları ekstra zahmete sokmuş oluyorsun.
Bu konuda da haklısınız aslında, yarın arayıp bir konuşacağım.Keyifleri demeyelim bence. Sen onları ekstra zahmete sokmuş oluyorsun.
@Yonga Hocam Türkiye'de bir yerel satıcı buldum, İstanbul'da. Oraya sipariş ettireceğiz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Çok sevindim :Bu konuda da haklısınız aslında, yarın arayıp bir konuşacağım.
@Yonga Hocam Türkiye'de bir yerel satıcı buldum, İstanbul'da. Oraya sipariş ettireceğiz.
Nereymiş?Bu konuda da haklısınız aslında, yarın arayıp bir konuşacağım.
Paralel Evren var şu anda getirten, onun dışında diğer yerler getirmiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL