Zamanında Rumların ve Türklerin yaşadığı bir yer, çoğu binada hala mermi izlerini görebilirsiniz. Yasaklı yerlere gitmek istemedim değil. Adeta The Last of Us'dan fırlama bir yer.
GCam portlarını kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm. Gerçekten Poco'nun kendi kullandığı yazılımdan kat kat iyi sonuçlar veriyor.
GCAM portlarını kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm. Gerçekten POCO'nun kendi kullandığı yazılımdan kat kat iyi sonuçlar veriyor.
Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCam isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCAM isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.Eki Görüntüle 191877
Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCam isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.Eki Görüntüle 191877
Bulamadım, sanırım cihazın Camera2Api sürümü tam olarak açık olmadığı için sadece lite sürümleri kullanılabiliyor. Lite kullanacağına kendi yazılımını kullanman daha iyi olur.
Bulamadım, sanırım cihazın Camera2Api sürümü tam olarak açık olmadığı için sadece lite sürümleri kullanılabiliyor. Lite kullanacağına kendi yazılımını kullanman daha iyi olur.