Detaylar
Kim cevapladı?GCam portlarını kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm. Gerçekten Poco'nun kendi kullandığı yazılımdan kat kat iyi sonuçlar veriyor.
Ethem Efe
Üstün
Ne dediğiniz hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kameradan memnunum ama daha iyi sonuç verir derseniz dinlerim.
GCAM portlarını kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm. Gerçekten POCO'nun kendi kullandığı yazılımdan kat kat iyi sonuçlar veriyor.
- Makaleler
- 5
Gerçekten de The Last of Us'dan fırlama duruyor. Çok hoşuma gitti.
Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCam isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.Ne dediğiniz hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kameradan memnunum ama daha iyi sonuç verir derseniz dinlerim.
Ethem Efe
Üstün
Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCAM isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.Eki Görüntüle 191877
Açıkçası mevcut kaliteden gayet memnun sayılırım ama bir bakayım.
Gerçekten de The Last of Us'dan fırlama duruyor. Çok hoşuma gitti.
Çektiğim yerler sadece yürüme yerleri, buranın içerisini keşfetmek için neler vermezdim ya.
Son düzenleme:
Honor 400 için bir Gcam var mı?Karşılaştırmalarımı sürekli sildiğim için atamıyorum ama ufak bir örneğini atayım size. GCam isimleri olarak tek bakmayın, kullanıcıların yaptıkları ayarlar sayesinde bu kadar farklı oluyor. X7 Pro için biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.Eki Görüntüle 191877
Bulamadım, sanırım cihazın Camera2Api sürümü tam olarak açık olmadığı için sadece lite sürümleri kullanılabiliyor. Lite kullanacağına kendi yazılımını kullanman daha iyi olur.
Hocam indirdiğim dediğiniz uygulamayı, LEVEL_3 gözüküyor. Diğer olanlar yani FULL, MLIMITED, EXTERNAL, LEGACY, UNKNOWN kırmızı tiksiz gözüküyor.Bulamadım, sanırım cihazın Camera2Api sürümü tam olarak açık olmadığı için sadece lite sürümleri kullanılabiliyor. Lite kullanacağına kendi yazılımını kullanman daha iyi olur.
Ben de X7 Pro kullanıyorum ama kalite böyle değil. Ayar mı yaptınız?