KYK'da kalıyorum ve 1 ay oldu. 1 ayda hiç olmadığı kadar kilo aldım ve yağlandım. Bu normal mi? Sanırım anlamadan dışarıdan yememin de etkisi olmuş olabilir. Oysaki çok hareket ediyordum ve bana aç kalıyormuşum gibi geliyordu. Normal mi bu? 80'dim, 86 olmuşum :/
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
KYK'da kaldigindan beri neler degisti gida aliminda? Kalori takibi yapmani oneririm gunluk olarak.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Normal Ben de o zamanlar 60 Kg olarak girmiştim 65 olarak çıkmıştım.(1 dönem kalmayla) Hazır gıda ve o zamanın yemekleri anne yemeği kadar etkili olmadığından beğendiğim yemeği bir tabak daha yiyordum.
Neler değişti tam emin değilim çünkü aynı düzeyde yiyorum gibi geliyor. Eskiden çok dışarıdan yemezdim. En bariz değişim o ama ev yemekleri yiyemediğim için ve hep aç hissettiğimden zayıflayacağımı düşünmüştüm.KYK'da kaldigindan beri neler degisti gida aliminda? Kalori takibi yapmani oneririm gunluk olarak.
- Makaleler
- 23
Disaridaki yemekleri yemeyi birak. Bir AirFryer al ve istedigin tarzda yemek pisir.Neler değişti tam emin değilim çünkü aynı düzeyde yiyorum gibi geliyor. Eskiden çok dışarıdan yemezdim. En bariz değişim o ama ev yemekleri yiyemediğim için ve hep aç hissettiğimden zayıflayacağımı düşünmüştüm.