QQChart

Başarılı
KYK'da kalıyorum ve 1 ay oldu. 1 ayda hiç olmadığı kadar kilo aldım ve yağlandım. Bu normal mi? Sanırım anlamadan dışarıdan yememin de etkisi olmuş olabilir. Oysaki çok hareket ediyordum ve bana aç kalıyormuşum gibi geliyordu. Normal mi bu? 80'dim, 86 olmuşum :/

Normal Ben de o zamanlar 60 Kg olarak girmiştim 65 olarak çıkmıştım.(1 dönem kalmayla) Hazır gıda ve o zamanın yemekleri anne yemeği kadar etkili olmadığından beğendiğim yemeği bir tabak daha yiyordum.

KYK'da kaldigindan beri neler degisti gida aliminda? Kalori takibi yapmani oneririm gunluk olarak.
Neler değişti tam emin değilim çünkü aynı düzeyde yiyorum gibi geliyor. Eskiden çok dışarıdan yemezdim. En bariz değişim o ama ev yemekleri yiyemediğim için ve hep aç hissettiğimden zayıflayacağımı düşünmüştüm.

Neler değişti tam emin değilim çünkü aynı düzeyde yiyorum gibi geliyor. Eskiden çok dışarıdan yemezdim. En bariz değişim o ama ev yemekleri yiyemediğim için ve hep aç hissettiğimden zayıflayacağımı düşünmüştüm.
Disaridaki yemekleri yemeyi birak. Bir AirFryer al ve istedigin tarzda yemek pisir.