Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dokei

Uzman
Ürünü yeni denedim dönüştürücü ile çok yüksek bir cızırtı vardı.

PC'ye taktım geçer diye bu da aynısıydı. En son başka telefonda denedim dönüştürücü istemeyen ve cızırtı falan ortadan kalktı ama mikrofonda cızırtı mevcuttu ne yapmam lazım?

Telefonda kullanmak için nasıl bir dönüştürücü almam lazım? Reddit'te ucuz olanları kullanmalısınız demişti ben de o yüzden 24 bitlik bir şey almıştım ucuz.

Çözüm
Hocam daha da masraf yapmak istemiyorum sanırım iade edip bir daha bulaşmayacağım gibi Türkiye'de satanlar pahalıya satıyor belki bir ara space travel düşünsem teşekkürler yardımınız için hbide ek olarak anakart modeli H610 m sorunsuz çalıştığı tel ise samsung a24.

Varsa monitördeki jakı dener misiniz? Anakart ve kasanızdaki jaklar bazen çok izole olmayıp elektriksel gürültü alabiliyor.
Varsa monitördeki jakı dener misiniz? Anakart ve kasanızdaki jaklar bazen çok izole olmayıp elektriksel gürültü alabiliyor.
1747471739939.webp

Var mı hocam? Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun oldu. Ccızırtı çok az var sanırım, hissedilmiyor pek ama oldu yani. Belki cızırtı da değildir. Dipses gibi bir şey, çok az yani.
Var evet. Giriş mikrofon, çıkış kulaklık/hoparlör demek.

Var evet. Giriş mikrofon, çıkış kulaklık/hoparlör demek.

Hocam ek olarak ayarlar hakkında bilginiz var mı bu kulaklık için? Sadece 1. basamağı yükselttim diğerlerini indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör: