Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
L.A Noire, cogu kisinin sandiginin aksine Rockstar yapimi bir oyun degil. Sadece yayimcisi Rockstar. Oyunu Team Bondi yapiyor, Rockstar sadece yayimci ve yardimci studyo.
PC'de sorunsuz oynamasi oldukca ugrastirabiliyor ve 30 FPS kilitli bir oyun. Sadece bu sebeplerden oturu bile 6$ etmeyecegini dusunuyorum, sevdigim bir oyun olsa bile.sizce 6 dolar eder mi? Bana biraz pahalı geldi alıp almamak arasında kaldım.
A Noire, cogu kisinin sandiginin aksine Rockstar yapimi bir oyun degil. Sadece yayimcisi Rockstar.
Doğru biliyorum, doğrusu Rockstar'ın mağazada yayımladığı bütün oyunları almaya çalışıyorum (koleksiyon maksatlı) ama dediğiniz gibi bence de 6 dolar etmez gibime geldi crack olarak biraz oyuna göz attım.
RoaringLion
Üstün
En iyi dedektiflik oyunlarından biri. Meraklıysanız kesinlikle alın.
30 kare sınırı kaldırılıp 144 kare yapılabiliyor bu arada, yapılamasaydı bile büyük bir sorun değil, oyun çok iyi.
Buradaki "LaNoireVPatch_2.0.zip" adlı dosyayı indirip LANoire.exe'nin olduğu yere kopyalamanız yeterli.
Cole Phelps'in selamı var.
Oyun Çeviri'nin hazırladığı Türkçe yaması da var. Bağlantıları kaldırmışlar ama ben arşivlemiştim.
L.A. Noire Türkçe Yama - Oyunceviri.com
30 kare sınırı kaldırılıp 144 kare yapılabiliyor bu arada, yapılamasaydı bile büyük bir sorun değil, oyun çok iyi.
Buradaki "LaNoireVPatch_2.0.zip" adlı dosyayı indirip LANoire.exe'nin olduğu yere kopyalamanız yeterli.
Cole Phelps'in selamı var.
Oyun Çeviri'nin hazırladığı Türkçe yaması da var. Bağlantıları kaldırmışlar ama ben arşivlemiştim.
L.A. Noire Türkçe Yama - Oyunceviri.com
Son düzenleyen: Moderatör: