Benzer konular
Sahibinden
Dolandırılmamak için ne yapılmalı?
MediaMarkt
Yaklaşık 4 hafta süren rezil değişim süreci!
Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi.
Eki Görüntüle 278735
Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.)
Gerekirse kargodan özel paketi karşılayıp öyle aldırtacak sizden. Sizi alakadar etmez, geldiği gibi gönderin uğraşmayın.Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi.
Eki Görüntüle 278735
Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.)
Değişim yapmak zorunda değiller fakat kendi kusurları olduğu için ürünü iade aldıktan sonra size yeniden kargolamaları gerekir etik olarak. Mesela Amazon fiyat farkını hediye çeki olarak hesaba tanımlayıp yeniden aynı paraya almanızı sağlıyor.Direkt olarak BitFenix'in sitesini attım ve böyle bir durum olmadığını söyleyip değişim talebinde bulundum.
Bilgilendirme kendi kendilerine iade olarak değiştirmişler. Ne yapmaylım kabul etmiyorum fiyatı arttı kasanın.
Eki Görüntüle 278896
Değişim yapmak zorunda değiller fakat kendi kusurları olduğu için ürünü iade aldıktan sonra size yeniden kargolamaları gerekir etik olarak. Mesela Amazon fiyat farkını hediye çeki olarak hesaba tanımlayıp yeniden aynı paraya almanızı sağlıyor.
Bunları yapmıyorlarsa ve siz de bu kasayı kullanmak istiyorsanız son bir çareniz kalıyor; kasayı garantiye göndermek. Fakat servisin reddetme ihtimali mevcut.