Hasanxcd 32

Üstün
Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi.

1788795935185.webp

Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.)

Direkt olarak BitFenix'in sitesini attım ve böyle bir durum olmadığını söyleyip değişim talebinde bulundum.

Bilgilendirme kendi kendilerine iade olarak değiştirmişler. Ne yapmaylım kabul etmiyorum fiyatı arttı kasanın.

1788857081799.webp

Son düzenleme:
Direkt olarak BitFenix'in sitesini attım ve böyle bir durum olmadığını söyleyip değişim talebinde bulundum.

Bilgilendirme kendi kendilerine iade olarak değiştirmişler. Ne yapmaylım kabul etmiyorum fiyatı arttı kasanın.

Eki Görüntüle 278896
Değişim yapmak zorunda değiller fakat kendi kusurları olduğu için ürünü iade aldıktan sonra size yeniden kargolamaları gerekir etik olarak. Mesela Amazon fiyat farkını hediye çeki olarak hesaba tanımlayıp yeniden aynı paraya almanızı sağlıyor.

Bunları yapmıyorlarsa ve siz de bu kasayı kullanmak istiyorsanız son bir çareniz kalıyor; kasayı garantiye göndermek. Fakat servisin reddetme ihtimali mevcut.

Değişim yapmak zorunda değiller fakat kendi kusurları olduğu için ürünü iade aldıktan sonra size yeniden kargolamaları gerekir etik olarak. Mesela Amazon fiyat farkını hediye çeki olarak hesaba tanımlayıp yeniden aynı paraya almanızı sağlıyor.

Bunları yapmıyorlarsa ve siz de bu kasayı kullanmak istiyorsanız son bir çareniz kalıyor; kasayı garantiye göndermek. Fakat servisin reddetme ihtimali mevcut.

Müşteri hizmetlerini aradım. Fiyat farkından dolayı değişim istiyorum deyip tekrar destek talebi oluşturun dediler. BitFenix'ten değişim için kasa almaya çalışabilirler dedi. Olmadı indirim talep ederim öyle sipariş vererim bana söylediklerinde hiçbir şey vermiyorlar ama uğraştıracaklar gibi. Bedel indirimi yapmaları gerekiyor kanuna göre ama işte bakacağız.