Önceliğiniz güvenlik olsun. Bu arabada can taşıyacaksınız. Fren, lastik üst düzeyde olsun. Arabanın alt takımını güzelce yaptırın, çürükleri de yaptıracağınızı söylemişsiniz ama lastik, bir arabada en önemli konudur. Diğeri ise frenlerin hayırlı olmasını dilerim.
Lastiklerin dişleri olduğu ve aşırı eski olmadığı sürece ilk başta lastik masrafına girmek gibi bir düşüncem yok açıkçası.
Şu anda aklımda olan bir araç var aşağıdaki yükseltmeler yapık bir şekilde satılıyor. Param olsa almayı düşünüyorum şayet ben favoriye eklediğimden beri artık ara konuşalım dermişçesine her gün ufak ufak fiyat düşürüp duruyor adam. Ki yapılanlara baktığımda çok da bir masraf yapmama ihtiyacım yokmuş gibi geliyor. Şayet yapmayı planladığım çoğu şeyi adam halihazırda yapmış.
Ön arka disk frene çevrilmiştir +
Dobinson offroad yaylar +
Bronto amortisör takımı +
Bronto kapı döşeme +
Koltuk döşemeleri, taban ve tavan döşemesi 7 ay önce yaptırılmıştır +
Otomatik cam +
Merkezi kilit +
Bakır radyatör +
Ayarlanabilir viraj demir kolları +
Polikarbon burçları +
Torsen diferansiyel kilidi +
235/75R15 a/t iyi durumda lastikler +
Güçlendirilmiş arka akslar +
Ön arka 10-41 ayna diferansiyel takımı +
Torsen kilit +
Sport direksiyon +
Zenon ön arka far takımı + (ön LED far takımında LED tamir işlemi gerektiğinden orijinal sıfır farları yeni takılmıştır fakat LED tamiri yapılıp ön LED farlar kullanılabilir zamanım olmadığından kendim yapamadım alan kişi yapabilir yanında verilecektir.)
Sport hidrolik direksiyon +
Şanzıman traversi & titreşim önleyici damper kit +