Bütçe
40.000 TL
Selam,

Kaç gündür Amazon.com.tr üzerinden alışveriş yaparken sürekli siparişlerim iptal oluyor. Ürünler gelmiyor ve bugün de çokça denedim, asla izin vermiyor. "Şüpheli aktivite tespit edildiğinden Amazon siparişiniz iptal edildi" gibi bir SMS geldi. Gün içerisinde müşteri hizmetleri ve bankamı da aradım. Bana maksimum iki saatte çözülüyor da dediler, başka kartla da deneyin dediler. Kargolar da gecikti. Sonra denedim, olmayınca bir daha aradım ve benim gibi çok kişinin aradığı ve sistemlerde sorun oluştuğunu, iki gün gibi bir süreyle düzelebileceğini söylediler. Lenovo LOQ 15ARP10E Notebook | NVIDIA GeForce RTX 4050. Diğer mağazalarda da bu laptopun fiyatları 40-45k ve üstünü buluyor. En uygun burada diye satın alacaktım. Sizce 38.500k olan bu laptop için Prime Day beklemeli mi?
Acaba Prime Day yaklaşıyor diye beklemeli miyim?

Amazon Prime Day kapsamında bu özelliklerde laptopların indirimli şekilde biraz daha iyi modellerini alma şansım olabilir mi?
Bütçem asla 39-40k fiyatlarını aşsın istemiyorum. 40k az aştığında avantajlı bir ürün olursa biraz daha iyi özelliklerde hangi ürünler için aşılabilir?
Kaç gündür araştırıyorum ancak karar verebilmiştim ve dışarıda kullanmak; sosyal medya tarafı için almak istemiştim.
Teşekkürler.

1781545809015.webp

Selam,

Kaç gündür Amazon.com.tr üzerinden alışveriş yaparken sürekli siparişlerim iptal oluyor. Ürünler gelmiyor ve bugün de çokça denedim, asla izin vermiyor. "Şüpheli aktivite tespit edildiğinden Amazon siparişiniz iptal edildi" gibi bir SMS geldi. Gün içerisinde müşteri hizmetleri ve bankamı da aradım. Bana maksimum iki saatte çözülüyor da dediler, başka kartla da deneyin dediler. Kargolar da gecikti. Sonra denedim, olmayınca bir daha aradım ve benim gibi çok kişinin aradığı ve sistemlerde sorun oluştuğunu, iki gün gibi bir süreyle düzelebileceğini söylediler. Lenovo LOQ 15ARP10E Notebook | NVIDIA GeForce RTX 4050. Diğer mağazalarda da bu laptopun fiyatları 40-45k ve üstünü buluyor. En uygun burada diye satın alacaktım. Sizce 38.500k olan bu laptop için Prime Day beklemeli mi?
Acaba Prime Day yaklaşıyor diye beklemeli miyim?

Amazon Prime Day kapsamında bu özelliklerde laptopların indirimli şekilde biraz daha iyi modellerini alma şansım olabilir mi?
Bütçem asla 39-40k fiyatlarını aşsın istemiyorum. 40k az aştığında avantajlı bir ürün olursa biraz daha iyi özelliklerde hangi ürünler için aşılabilir?
Kaç gündür araştırıyorum ancak karar verebilmiştim ve dışarıda kullanmak; sosyal medya tarafı için almak istemiştim.
Teşekkürler.

Eki Görüntüle 257496
Hocam detaylı okumadım, başlığa göre cevap vereyim.
15 gün önce beğendiğim gaming laptop bir anda 6 bin TL zam aldı. Siz düşünün. Bu ülkede beklemek bence bir hata. Elindeki fırsatı değerlendir var ise, geç.
Zam da gelebilir , indirim de şansına bağlı.

Hocam detaylı okumadım, başlığa göre cevap vereyim.
15 gün önce beğendiğim gaming laptop bir anda 6 bin TL zam aldı. Siz düşünün. Bu ülkede beklemek bence bir hata. Elindeki fırsatı değerlendir var ise, geç.
Zam da gelebilir , indirim de şansına bağlı.
Amazon izin vermiyor ki son 3 ayın fiyatından düşük tutmak zorunda fiyatı indirim yapabilmesi için.

Bu ürünü alacaktım ama fiyatlamalara cimri gibi sitelere vb. baktığımda aklım çok karıştı.
Neden fiyatı diğerlerine göre düşük onu anlayamadım. Uygun da diyemiyorum aslında. İşlemcisi AMD Ryzen 7 diye ve diğerleri gibi müthiş fan sesi yok diye seçtim. Ayrıca tabii ki daha smooth işlemciyi kullanıyor sistemi kullanıyor gibi konulardan dolayı seçmek istedim. MSI tarafında daha uyguna var belki ama bu minvalde yok gibi gördüm. Madem dedim bu fiyatlara kadar geliyorum 3050 gibi bir şey de almayayım istedim.

BU ülkeye yönelik mi bilmiyorum. Reddit üzerinde millet deli gibi aynı konuları sayıklayıp duruyor. Fiyatları aslında manipule edip daha yüksek fiyattan satıp indirim yapmışlar gibi pazarlıyorlar. FBA tarafı da çok heyecanlı tabii ki. Taktik üstüne taktik.

Biraz daha üstüne katsanız bu özelliklerin minvalinde ya da az üstünde kaç binlik laptop bakardınız ve Ryzen 7 olması şartıyla da hangi model olurdu?