Detaylar
Kim cevapladı?termalmacun
Başarılı
Az bir süre kapalı tutup tekrar açmayı denediniz mi?
Shean
Uzman
Eliniz fan modunu degistirme tusuna carpmis olmasin.
Laptopta öyle bir özellik var mi bilmiyorum.Eliniz fan modunu degistirme tusuna carpmis olmasin.
Denedim çözülmedi, actigimdan itibaren basliyor son hiz.Az bir süre kapalı tutup tekrar açmayı denediniz mi?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Normal şekilde takılıyordum YouTube'da, laptop bir anda fanlarını son hıza aldı ve düzelmedi. BIOS ayarlarını sıfırladım ama yine düzelmedi. Sıcaklıklar da normal 30-40 derece arası.
Laptopun programından kontrol eder misiniz? Fanlar yanlışlıkla Turbo moda geçmiş olabilir.
Shean
Uzman
Klavye üzerinde öyle bir tuş olması lazım. Benim ASUS ROG laptopta o tuş ayrı, özel bir tuştu ama normal oyun bilgisayarlarında F1 ile F10 arasındaki F tuşlarından birinde oluyor. F tuşlarının üstüne bakın; pervane işareti görürseniz FN tuşu ile o tuşa basın, fan modu değişecektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu laptopu değil hocam, ondan yoktur muhtemelen; özel fan yazılımı da yok diye biliyorum. Normal YouTube'dan video izlerken bir anda oldu ve geçmedi.Klavye üzerinde öyle bir tuş olması lazım. Benim ASUS ROG laptopta o tuş ayrı, özel bir tuştu ama normal oyun bilgisayarlarında F1 ile F10 arasındaki F tuşlarından birinde oluyor. F tuşlarının üstüne bakın; pervane işareti görürseniz FN tuşu ile o tuşa basın, fan modu değişecektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
termalmacun
Başarılı
Oyuncu laptopu değil hocam, ondan yoktur muhtemelen; özel fan yazılımı da yok diye biliyorum. Normal YouTube'dan video izlerken bir anda oldu ve geçmedi.
Laptop modeli nedir?
HP 15-fc0000. İnternetten baktım, support asistana da baktım ama fan yazılımı yok.
Shean
Uzman
Aksam yatmadan once bilgisayarin guc tusuna basili tutarak tamamen kapatin o zaman. Aabah uyaninca veya ihtiyaciniz olunca acin duzelmis olur o kendinden. Duzelmezse havalandirma izgaralari tikanmis mi kontrol edinOyuncu laptopu değil hocam, ondan yoktur muhtemelen; özel fan yazılımı da yok diye biliyorum. Normal YouTube'dan video izlerken bir anda oldu ve geçmedi.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-