c4LMMM

Başarılı
Normal şekilde takılıyordum YouTube'da, laptop bir anda fanlarını son hıza aldı ve düzelmedi. BIOS ayarlarını sıfırladım ama yine düzelmedi. Sıcaklıklar da normal 30-40 derece arası.

Aksam yatmadan once bilgisayarin guc tusuna basili tutarak tamamen kapatin o zaman. Aabah uyaninca veya ihtiyaciniz olunca acin duzelmis olur o kendinden. Duzelmezse havalandirma izgaralari tikanmis mi kontrol edin.

Arkadaş kapatıp açmasına rağmen değişmediğini söyledi, havalandırma ızgaralı tıkanmış olsa bir anda olmaz.

Arkadaş kapatıp açmasına rağmen değişmediğini söyledi, havalandırma ızgaralı tıkanmış olsa bir anda olmaz.
Evet garibime giden o yani buz gibi hava üflüyor kendi kendine, normal YouTube'de takılırken oldu bir de.

Ayrıca sistem geri yüklemesi de yaptım ama düzelmedi. Bilgisayarı açtığım andan itibaren başlıyor fanlar çalışmaya, anlamadım bir türlü.

Evet garibime giden o yani buz gibi hava üflüyor kendi kendine, normal YouTube'da takılırken oldu bir de.

Ayrıca sistem geri yüklemesi de yaptım ama düzelmedi. Bilgisayarı açtığım andan itibaren başlıyor fanlar çalışmaya, anlamadım bir türlü.

Araştırdığım kadarıyla MyHP diye bir program olması lazım kontrol eder misiniz?

Normal şekilde takılıyordum YouTube'da, laptop bir anda fanlarını son hıza aldı ve düzelmedi. BIOS ayarlarını sıfırladım ama yine düzelmedi. Sıcaklıklar da normal 30-40 derece arası.
Hp 15 x3 var bende de aynı sorun.
HP 15 serisinde fan sorunu kronik muhtemelen.
Bende yarın içini açacağım

Büyük ihtimalle sıcaklık değerleri arttı, sıcaklıklar ne durumda hocam? Eğer sıcaklıklarda problem yoksa fan arızalanmıştır.

1 ay falan oldu daha.

Büyük ihtimalle sıcaklık değerleri arttı, sıcaklıklar ne durumda hocam? Eğer sıcaklıklarda problem yoksa fan arızalanmıştır.
Dediğim gibi sıcaklıklar 30 derece falan boştayken, yükteyken bile bu kadar ses çıkartmıyordu zaten. Bir anda oldu nasıl arızalanmış olabilir?