Detaylar
Kim cevapladı?Laptop modeli ne? Özellikleri nedir?
FPS'in kaç? 60 Hz ekranda 65 FPS alıyorsan sıkıntı olmaz da 75 Hz ekranda 65 FPS alınca takılma hissi yaşatabilir. Monitörün Hz'sini de 60'a alıp deneyebilirsin bunun için.2. ekran kullanıyorum laptop ekranı 60Hz destekliyor onunla alakası olabilir mi?
Özellikle 60 ve 70 arasında gidip geldiğinde.FPS'in kaç? 60 Hz ekranda 65 FPS alıyorsan sıkıntı olmaz da 75 Hz ekranda 65 FPS alınca takılma hissi yaşatabilir. Monitörün Hz'sini de 60'a alıp deneyebilirsin bunun için.
60Hz,de sorun yok. Herhalde bu oynadığım oyunla alakalı.FPS'in kaç? 60 Hz ekranda 65 FPS alıyorsan sıkıntı olmaz da 75 Hz ekranda 65 FPS alınca takılma hissi yaşatabilir. Monitörün Hz'sini de 60'a alıp deneyebilirsin bunun için.
Kaç FPS alıyorsun?60Hz,de sorun yok. Herhalde bu oynadığım oyunla alakalı.
Evet.
Dediğimiz gibi FPS'in ile alakalı demek ki. Ayarları biraz daha kısıp 75 FPS'in altına düşmeyecek şekilde ayarlarsan 75 Hz'de de akıcı olur. Bu arada monitörü direkt HDMI çıkışından bağlayınca başka bir ayar yapmadan direkt harici ekran kartından mı çalışıyor bunu bilmiyorum. Benim eski laptop yine intel üzerinden veriyor görüntüyü niyeyse. Eski olduğu için olabilir, pek ayar yok Nvidia Denetim Masası'nda.60Hz,de sorun yok. Herhalde bu oynadığım oyunla alakalı.
Bu arada monitörü direkt HDMI çıkışından bağlayınca başka bir ayar yapmadan direkt harici ekran kartından mı çalışıyor bunu bilmiyorum. Benim eski laptop yine Intel üzerinden veriyor görüntüyü niyeyse. Eski olduğu için olabilir, pek ayar yok NVIDIA Denetim Masası'nda.
NVIDIA denetim masasında PhysX yapılandırılması menüsünde hangi çıkışın hangi karttan verildiği yazıyor.