cyyp

Uzman
Şu an bir kullanıcı olarak laptop almaya karar verdim ve yaklaşık 2-3 haftadır araştırıyorum, piyasadaki her ürünün bir sıkıntısı var.

Örneğin Victus serisinde hall sensör, LOQ serisinde anakart yanma gibi sorunlar var. Neden markalar ürünlerinde bu hataları gidermeye çalışmıyor, anlamış değilim.

Şu an GameGaraj, ASUS ve Acer gibi bazı markalar haricinde her ürünün bir problemi var, şu an kağıtüstünde GameGaraj iyi gözükse de uzun vadeli kullanıcı yorumları olmadan bir şey diyemeyiz. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bir kullanıcı olarak laptop almaya karar verdim ve yaklaşık 2-3 haftadır araştırıyorum, piyasadaki her ürünün bir sıkıntısı var.

Örneğin Victus serisinde hall sensör, LOQ serisinde anakart yanma gibi sorunlar var. Neden markalar ürünlerinde bu hataları gidermeye çalışmıyor, anlamış değilim.

Şu an GameGaraj, ASUS ve Acer gibi bazı markalar haricinde her ürünün bir problemi var, şu an kağıtüstünde GameGaraj iyi gözükse de uzun vadeli kullanıcı yorumları olmadan bir şey diyemeyiz. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
En güzeli ASUS ROG bence.

Ama ROG'da bile sorun olabiliyor. Sıvı metal yüzünden kısa devre falan olabiliyormuş.

Maalesef. En sevmediğim şey bu. Ya bu insanlar hayatlarını satıp cihaz alıyorlar sizin ne hakkınız var bu problemleri yaşatmaya!
Bu insanlar sizden sağlıklı cihaz istiyor gerekirse firma yeni cihazını 6 ay kendi şirketinde kullanacak yine de bitmemiş, testleri yapılmamış ürünleri piyasaya sunmayacak!

LOQ anakart sorunu genelde Intel hx işlemcili 15IAX9 modellerinde. GameGaraj ile ilgili gördüğünüz şikayetleri paylaşabilir misiniz?

Acer'ın Nitro 5 ve Nitro 16 modelleri güzel. Nitro V15 ve V16 modelleri kötü.

Yorumlarda var birkaç yerde daha okumuştum ama bulamadım.

Her modelini bilmniyorum ama sorunlu olanlar var mış.

Casper cihaz üretiyor 10 cihazın 2 si testten geçemiyor. Sıfır cihaz ya. Bizzat fabrika videosunda gördük.
Ya da bir firmanın ürünü sorunlu oluyor satıcıya iade geliyor, o iade edilen ürün tamir edilmeden yerine başka kullanıcıya gidiyor. Sorunlu halde. Bu ne berbat iş ya.

Her modelini bilmniyorum ama sorunlu olanlar var mış.
Msı thin ve cyborg 45 watt limitle geliyor. Ayrıca panel ve malzeme kalitesi berbat. Excaliburda bile ekran kartı limiti yok.

Cyborg ve Thin modelleri rezalet. Katana modellerinin fiyatı gereksiz pahalı.
Ayrıca intel işlemcilerde ssd yi görmüyor kurulumda sorun yaşatıyor. Bir üretici sorunu çözse başkası bir yerinden sorun yaratıyo. Bu ne saçma düzen be.