MSI Thin ve cyborg 45 watt limitle geliyor. Ayrıca panel ve malzeme kalitesi berbat. Excaliburada bile ekran kartı limiti yok.

Ayrıca Intel işlemcilerde SSD'yi görmüyor kurulumda sorun yaşatıyor. Bir üretici sorunu çözse başkası bir yerinden sorun yaratıyor. Bu ne saçma düzen be.

GameGaraj'da da buna benzer bir sorun var mış galiba hocam ne alacağım bilmiyorum.

Hep eskilerden örnek veriyoruz ama, maalesef haklı çıkardı zaman beni. Lenovo modeli. Taş gibiydi. Full metal alaşım kasa, 2+1 subwoofer ses sistemi JBL, malzeme kalitesi, taşınabilir DVD RW, yazılım, sağlamlık derken liste uzar gider. Şimdi ki laptoplarda ses şiddeti ve kalitesi acayip kötü geliyor bana. Çok yetersizler. Bu cihazda açtığınızda müzik, yan odalardan dinlerdiniz. 5400 RPM HDD hariç, pek eksisi yoktu. 🫡

Hala duruyor, arada açıp kontrol ediyorum. :)

Şimdi çıkan laptoplar, eskiler kadar heyecan verici değiller.

d786848898b3a46fa11440b7a650a10e.webp

GameGaraj slayer r9t 5060, 5070 vs bebek gibi cihazlar. Eski GameGaraj'lar tasarımsal anlamda saçmaydı. Yeniler iyi. Yazılım tarafında biraz Monster'den çalma gibi ama olur o kadar. İkisi de yurdun malı.

Bende Monster laptop var ben yazılımını beğenmiştim ama biraz eskide kaldı artık yaklaşık 5 sene kullandım ama teklemeye başladı yine iyi gitmiş bence.

Bende Monster laptop var ben yazılımını beğenmiştim ama biraz eskide kaldı artık yaklaşık 5 sene kullandım ama teklemeye başladı yine iyi gitmiş bence.

Ben Casper kullandım 1 senede HDD bozuldu, 3 senede ekran kartı yandı+sağ USBleri bozuldu. Rezalet bir deneyimdi. Monster 300 nit parlaklığı olan panel sunuyor Tulpar T6 da. Bence alınabilecek bir model. Ben olsam GameGaraj slayer, Acer Nitro 16, Monster Tulpar T6 alırım. Bu dediklerimden Acer Nitro 16 da da kronik sıvı metal akması var. Yemin ederim ya 100k verip ASUS ROG STRIX (onda da var lanet sıvı metal ama servisi kaliteli) alacaksın ya da masaüstü oyun sistemi toplayıp yanına keyiflik MacBook alacaksın. Müthiş bir ses sistemi var MacBook'ta. Artı OLED panel.

Bende 5 senelik ASUS TUF F15 var GTX 1650 Ti cipli olan herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar Turbo Boost kapalı kullanıyorum geldiğinden beri ısınma sorunu da olmuyor böylece.

Bende 5 senelik ASUS TUF F15 var GTX 1650 Ti cipli olan herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar Turbo Boost kapalı kullanıyorum geldiğinden beri ısınma sorunu da olmuyor böylece.
Eski intellerde sorun yok yenileri berbat. Asus tuf da kronik wifi kartı sorunu vardı demek ki sizde olmamış.