Ben Casper kullandım 1 senede HDD bozuldu, 3 senede ekran kartı yandı+sağ usbleri bozuldu. Rezalet bir deneyimdi. Monster 300 nit parlaklığı olan panel sunuyor Tulpar T6 da. Bence alınabilecek bir model. Ben olsam GameGaraj slayer, Acer Nitro 16, Monster Tulpar T6 alırım. Bu dediklerimden Acer Nitro 16 da da kronik sıvı metal akması var. Yemin ederim ya 100k verip ASUS ROG STRIX (onda da var lanet sıvı metal ama servisi kaliteli) alacaksın ya da masaüstü oyun sistemi toplayıp yanına keyiflik MacBook alacaksın. Müthiş bir ses sistemi var MacBook'ta. Artı OLED panel.

Bu ürün hakkında bilginiz var mı hocam hangi kasa kuıllanıyor tonfang mi ayrıca soğutması nasıl acaba?
@Quezzy @Uyuyan Sincap.

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Sallıyorum Asus ROG serisinin 60k'ya verdiği özelliği TUF ile 30k'ya satıyorlarsa bir şeylerden kısılması gerekiyor. O kısılan şeylerde bu sıkıntılara sebep oluyor.
Asus roglarda da sıvı metal akma sorunu var hocam. İlla bi yerden sorun çıkartıyor marka. Termal ped koysa tüm dertler çözülecek.

Bu ürün hakkında bilginiz var mı hocam hangi kasa kuıllanıyor tonfang mi ayrıca soğutması nasıl acaba?
@Quezzy @Uyuyan Sincap.

Ben pek anlamam da son birkaç aydır cihaz TV canlı yayını izliyorum. Bu model yerine slayer r9t 5060 öneririm.

Garantisi gider ama ASUS ROG alsak, PTM7950 taksak kendimiz?
Gerek yok sorun çıkartırsa değişim istersin. Çıkartmazsa garanti bitene kadar sıvı metalle yardırırsın. Firmanın baştan koyması lazım bunu.

Kasası hakkında bir bilgim yok. Tongfang herhalde. Fakat Monster laptopların soğutması güzel değil.

Tercih edilebilir mi?

Ben pek anlamam da son birkaç aydır cihaz TV canlı yayını izliyorum. Bu model yerine slayer r9t 5060 öneririm.

Gerek yok sorun çıkartırsa değişim istersin. Çıkartmazsa garanti bitene kadar sıvı metalle yardırırsın. Firmanın baştan koyması lazım bunu.

Tulpar serisi içimde ukte kalmış neden bilmiyorum o zamanlar çok beğeniyordum.

Hepsiburada'da 90 bin TL fiyatındaydı en son. Bu fiyatta alınmaz.

Sitesinde 58k gözükmüyor galiba.
1756842507477.webp