GameGaraj firması biraz kullan kanka bozulursa yollarsın şeklinde takılıyor şu an. Adaptörüm aşırı ısınıyor el yakacak seviyede ve ses yapıyor onu bilgisayar olmadan sadece adaptör olarak yollayacağım değişim için.

9XL slayer 5 5070 Ti.

RAM değişirsiniz diye bir öneri sunsam çok pahallıya patlıyor maalesef bu zamanda. En iyisi içinizin rahat etmesi için garantiye göndermek bence şu an için en iyi çözüm.

RAM değişirsiniz diye bir öneri sunsam çok pahallıya patlıyor maalesef bu zamanda. En iyisi içinizin rahat etmesi için garantiye göndermek bence şu an için en iyi çözüm.
Cihazı yakın zamanda garantiye yollamayı düşünmüyorum bir sorun çıkarmadıkca aslında. Değişim hakkım var şuan. 11 gün içinde sorun çıkarsa değişim talep edecerim.

RAM sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi. Ancak problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Oyun esnasında RAM'ler bir sıkıntı çıkartmıyorsa, kullanmaya devam edin. En kötü ihtimalle, iade eder başka model bakarsınız.

Hocam maalesef öyle bir hakkım kalmadı. Bu ailem tarafından destek sağlanan, alınan son cihaz idi.( iade et yenisini al sürecini bir kereye mahsus yaptılar.) Zaten zam geldi baktığım modellere. En iyisi mi ben değişim için yollayayım. Ya da iade edip artık cihazım olmaması seçeneğimde var.😁

Hocam maalesef öyle bir hakkım kalmadı. Bu ailem tarafından destek sağlanan, alınan son cihaz idi.( iade et yenisini al sürecini bir kereye mahsus yaptılar.) Zaten zam geldi baktığım modellere. En iyisi mi ben değişim için yollayayım. Ya da iade edip artık cihazım olmaması seçeneğimde var.😁

Değişim için yollanabilir. Bu laptop konusunda çok şanssız olduğunuzun da altını çizeyim..