Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hayır. 3 ay cok erken bir sure. Eger yoksa altina bir stand/soğutucu falan al ya da en azından boşluk olsun altında.
Hayır. 3 ay çok erken bir süre. Eğer yoksa altına bir stand/soğutucu falan al ya da en azından boşluk olsun altında.
Stand var altında.
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
Ne zaman ısınmaya basladi, son birkaç hafta içinde mi?
Ne zaman ısınmaya basladi, son birkaç hafta içinde mi?
Evet, 2 hafta önce başladı. Çoğu kişi normal diye bazıları sıcaklıklar yükselince bakımı yaptırın diyor. Bilemedim.
DarthGorsoy
Bilgin
Evet 2 hafta önce başladı. Çoğu kişi normal diyor, bazıları sıcaklıklar yükselince bakımı yaptırın diyor bilemedim.
Oyleyse hazır bakim yaptırma şansı varken yaptır. Hava giris çıkışları temizlenir, 3 ay macun icin erken ama belki de pumpout falan olmuştur bilemem. Macunu da yenilerler. Yine 3 ay icinde böyle olursa termal ped alirsin.
Oyleyse hazır bakim yaptırma şansı varken yaptır. Hava giris çıkışları temizlenir, 3 ay macun icin erken ama belki de pumpout falan olmuştur bilemem. Macunu da yenilerler. Yine 3 ay icinde böyle olursa termal ped alirsin.
Cihaz sıvı metalli Acer Nitro 16. Çoğu kişi 75 derece normal diyor, sizce normal mi?
DarthGorsoy
Bilgin
Cihaz sıvı metalli Acer Nitro 16. Çoğu kişi 75 derece normal diyor, sizce normal mi?
Evet, 75 derece laptop işlemcisi için cok ideal.
Bilemedim çünkü ilk defa bu sıcaklığı ulaştı. Hem ekran kartı hem de işlemci bugün Resident Evil 4 remake oynarken maksimum 75 derece gördü.