Detaylar
Kim cevapladı?Eğer maksimum 75 derece ise normal hocam. 90 derecelere geldiğinde bakım yapılmalı. Şu an pek ihtiyacınız yok.
İlk kez 75 dereceyi gördü cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı metalli laptop kullanırdım, sıcaklıkların iyi. Normal macunlara göre daha uzun ömürlüdür sıvı metaller. 3-4 Ay'da bir değişecek bir macun türevi değil. Bakım yaptırsan bile, en fazla temizlik yaparlar. Normal macun ile karıştırmamak lazım. Her yerde yaptırmaman gerekiyor bakımını, sıvı metali herkes yenileyemez. Bilmeyen yenilerse, cihazına zarar verebilir. Senede 1 kere bakım yeterli olur zaten. Resident Evil 4 ciddi bir oyundur, ısınması normal o oyunda. Ki senin cihazın çok yeni, bakıma ihtiyacı yok.
Sıvı metalli laptop kullanırdım, sıcaklıkların iyi. Normal macunlara göre daha uzun ömürlüdür sıvı metaller. 3-4 Ay'da bir değişecek bir macun türevi değil. Bakım yaptırsan bile, en fazla temizlik yaparlar. Normal macun ile karıştırmamak lazım. Her yerde yaptırmaman gerekiyor bakımını, sıvı metali herkes yenileyemez. Bilmeyen yenilerse, cihazına zarar verebilir. Senede 1 kere bakım yeterli olur zaten. Resident Evil 4 ciddi bir oyundur, ısınması normal o oyunda.
Evet, çünkü bugün oyunda ada sahnesinde ekran kartı sürekli 100 ila 110 watt arası çekti. Belki de ondan maksimum 75 derece gördü.
mr.esat
Üstün
Süper bence.Cihaz sıvı metalli Acer Nitro 16. Çoğu kişi 75 derece normal diyor, sizce normal mi?
Evet çünkü bugün oyunda ada sahnesinde ekran kartı sürekli 100 ila 110 watt arası çekti belki de ondan maksimum 75 derece gördü.
Monster Tulpar sıvı metal macunlu laptop ile, çok daha yukarısına çıkardım. Hala çalışıyor, kaç yıl oldu. No problem.
Canını sıkma, boş yere de bilgisayarını açtırma. Bakım fuzuli olur çünkü.
Monster Tulpar sıvı metal macunlu laptop ile, çok daha yukarısına çıkardım. Hala çalışıyor, kaç yıl oldu. No problem.
Canını sıkma, boş yere de bilgisayarını açtırma. Bakım fuzuli olur çünkü.
Zaten fanlar dışarıya hava üflüyor, tıkanmadı yani.
Zaten fanlar dışarıya hava üflüyor tıkanmadı yani.
Normal, endişe etme.
İyi o zaman. İlk defa o dereceleri görünce korktum. Bir de sıvı metalli ya, bu kadar sıcaklık zarar verir mi diye korktum.
Stormweaver
Uzman
Bilemedim çünkü ilk defa bu sıcaklığı ulaştı hem ekran kartı hem de işlemci bugün Resident Evil 4 remake oynarken maksimum 75 derece gördü
Laptopa göre gayet iyi havalar ısındı ama tine iyi aynı sıcaklıkları masaüstünde görüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-