Geçen oyun oynarken biraz fazla sinirlendim, bir anlık sinirle laptopa yumruk attım. Bayağı 2 gün elim ağrıdı, biraz sert vurmuşum. İlk başta laptop fanı cızırdamaya başladı, sonra arkasını açıp elimle döndürdüm, biraz düzeldi. Bir sıkıntı var mıdır acaba? Tam sağ klavye yerine vurdum. Fanı arada cızırdıyor sadece o kadar.
Detaylar
Kim cevapladı?Kasaya vurunca vurduğun kısımda plastik esneyip fana denk gelmiş olabilir. Üzerine ışık yansıyınca herhangi bir göçük gözüküyor mu?Geçen oyun oynarken biraz fazla sinirlendim, bir anlık sinirle laptopa yumruk attım. Bayağı 2 gün elim ağrıdı, biraz sert vurmuşum. İlk başta laptop fanı cızırdamaya başladı, sonra arkasını açıp elimle döndürdüm, biraz düzeldi. Bir sıkıntı var mıdır acaba? Tam sağ klavye yerine vurdum. Fanı arada cızırdıyor sadece o kadar.
- Makaleler
- 14
Bunu zaman gösterecek... Sinirlerinize hâkim olmayı öğrenmelisiniz. Elektronik aletler darbelere karşı her zaman dayanıklı değildir. Hele ki açık ve oyun çalıştıran bir bilgisayara vurmak çok yüksek risk taşır. Ben zamanında (10-15 yıl önce) böyle NVIDIA ekran çipimi yakmıştım.
Kasaya vurunca vurduğunuz kısımda plastik esneyip fana denk gelmiş olabilir. Üzerine ışık yansıyınca herhangi bir göçük gözüküyor mu?
Yok. Kozmetikte bir problem yok, dışarıdan bakınca göçük falan gözükmüyor.
- Makaleler
- 14
Fark etmez, elektronik devreye darbe indiriyorsunuz. İçinde de hasar olmayacağı anlamına gelmez. Dikkat etmeniz gerek.Yok kozmetikte bir problem yok dışarıdan bakınca göçük falan gözükmüyor.
Bunu zaman gösterecek... Sinirlerinize hâkim olmayı öğrenmelisiniz. Elektronik aletler darbelere karşı her zaman dayanıklı değildir. Hele ki açık ve oyun çalıştıran bir bilgisayara vurmak çok yüksek risk taşır. Ben zamanında (10-15 yıl önce) böyle NVIDIA ekran çipimi yakmıştım.
Normalde teknolojik aletlerime aşırı dikkatli davranırım ama bir anlık patlamaya kurban gitti vallahi. Umarım bir şey olmaz.