Detaylar
Kim cevapladı?Tornavida ile vida arasına havlu kağıt benzeri bir şey koyup açmayı deneyin.
Denedim olmuyor.
Hocam keşke bu kadar zorlayıp yalama yapmasaydınız. Büyük bir tornavidayı vida yuvasına lastik koyarak biraz da bastırarak döndürmeyi deneyin. Olmuyorsa maalesef bilgisayarcıya götürmeniz gerekli daha da yalama yapmayın vidayı.
Bu durum benim de başıma gelmişti, çıkaramamıştım. Ben de aşırı sinirlendim, tabii kırılırsa yenisini alırım deyip daldım ve çıkarttım. Baskı uygulayarak çıkarın ama dikkat edin, bir şey kırılmasın. Yamuk tutmayın, dik tutup baskı uygulayıp öyle açın.
Hocam lehim makinesi ile ısıtın. Hem laptop hem dron vidalarını bu şekilde çıkartmıştım.Laptopun 4 yıldır termal macunu değişmedi. Masaüstü PC'ninkini değiştirirken laptopunkini değiştireyim diye açtım fakat CPU vidaları gram oynamıyor. Her boyut tornavidayı denedim fakat tam otursa bile oynamıyor ve ağızları yalama oldular. Bunları nasıl açabilirim?
Eki Görüntüle 138924
B
Üyük boy tornavidaları da baskı uygulayarak çevirdim ama vidada gram kıpırdama olmadı.
Lehim makinem yok maalesef.
Hocam keşke bu kadar zorlayıp yalama yapmasaydınız. Büyük bir tornavidayı vida yuvasına lastik koyarak biraz da bastırarak döndürmeyi deneyin. Olmuyorsa maalesef bilgisayarcıya götürmeniz gerekli daha da yalama yapmayın vidayı.
Üyük boy tornavidaları da baskı uygulayarak çevirdim ama vidada gram kıpırdama olmadı.
Hocam lehim makinesi ile ısıtın. Hem laptop hem dron vidalarını bu şekilde çıkartmıştım.
Lehim makinem yok maalesef.
Tek çare vida ile tornavida arasına lastik koymak.
Onuda denedim fakat tornavidayı bastırarak çevirmeye çalışınca lastik parçalanıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-