Laptopu sıfırlarken kapatsam beni tekrar Windows giriş ekranına atar mı?

Ne olur ne olmaz elinde kurulum diski bulundur. USB diskinin içerisinde önemli bir dosyan yoksa onu yedekte tutabilirsin.

Hocam ben zaten dün bu lanet sorun yüzünden sifirlamaya çalıştım ısrarla pin istiyor sonra olsuturulamadi diyor şimdilik atla diyorum yine aynı ekran geliyor sonsuz döngü gibi bunun bi çözümü yokmu kafayi yemek uzereyim

Hocam ben zaten dün bu lanet sorun yüzünden sifirlamaya çalıştım ısrarla pin istiyor sonra olsuturulamadi diyor şimdilik atla diyorum yine aynı ekran geliyor sonsuz döngü gibi bunun bi çözümü yokmu kafayi yemek uzereyim

Dosya Ekleri

• IMG_20250527_124441.webp
    IMG_20250527_124441.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
O sorunu biliyorum. WinRE modunda başlatmayı dene ve CMD'ye ulaş. Oradan komutlar ile Administrator hesabını etkinleştir.

WinRE modunda başlatmak için bilgisayarı yeniden başlata tıklarken sol Shift tuşuna basılı tut. Kurtarma ekranı gelecek. Oraya WinRE diyorum. Oradan "Gelişmiş seçenekler" bölümünde komut istemciye ulaşabilirsin. Senden PIN olmayan parolayı isteyecek. Ardından komutlar ile Administrator hesabını etkinleştir.

net user administrator /active:yes

Windows masaüstüne ulaştıysan yeni kurulum İso dosyası hazirla Sıfırlama ile uğraşma temiz format at Önemli dosyaların varsa yedele tabi önce.

O sorunu biliyorum. WinRE modunda başlatmayı dene ve CMD'ye ulaş. Oradan komutlar ile Administrator hesabını etkinleştir.

WinRE modunda başlatmak için bilgisayarı yeniden başlata tıklarken sol Shift tuşuna basılı tut. Kurtarma ekranı gelecek. Oraya WinRE diyorum. Oradan "Gelişmiş seçenekler" bölümünde komut istemciye ulaşabilirsin. Senden PIN olmayan parolayı isteyecek. Ardından komutlar ile Administrator hesabını etkinleştir.

Hocam simdi ne yapmam lazım

Dosya Ekleri

• IMG_20250527_130441.webp
    IMG_20250527_130441.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 25
Cihazı yeniden başlatıp Administrator hesabını deneyin. Umarım olmuştur. Umarım komut, geçici ortamdaki (X:\) hesap yerine C:\ içerisindeki hesabı aktifleştirmiştir. 🤦
Hocam ben komutu yazdıktan sonra cmd kapatim pc yi kapatim ama yine Microsoft hesabi gözüküyor administrator hesabını nerden secicem

Hocam açıldııiiiiiiiii intenreti biraktilar pini hemen olsustur dedi şükürler olsun girdim demeki hersey internet yuzundenmis....

Cihazı yeniden başlatıp administrator hesabını deneyin. Umarım olmuştur. Umarım komut, geçici ortamdaki (X:\) hesap yerine C:\ içerisindeki hesabı aktifleştirmiştir. 🤦

Bu arada yardımlarınız için çok ama çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Evin intenretini kesmişler, ben de sabahtandir niye sifirlamiyor diyorum. Şu an bu ekranda laptopu kapatsam beni tekrar Windows giriş ekranina atar mi yoksa zararli mi kapatmak?

Eki Görüntüle 150847

Windows giriş ekranına atarken derken seni dil şeçme ağ ekleme kişisel bilgisayar adı yazma menüsüne yollar internet yoksa sorun yok kendi mobil verin ile yapabilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt