Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Laptopunuzun kasası muhtemelen bir çok model tarafından birlikte paylaşılıyor. Buna rağmen ekte hiçbir bağlantı noktası göremedim. Fark ettiyseniz altta ufak bir soket var, oradan bir flex kablosu yardımıyla bağlantı mevcut. Onu da temin edeceksiniz. Tekrar ediyorum, doğrudan bir giriş yok şuan. Gerekli olan parça sizde boş. Onu da temin edeceksiniz.
Lakin aynı kasa olup bu anakarta SATA ve güç soketini bağlayan ek kartlı versiyonlar da mevcut. İğneli veya iğnesiz, detayını bilmiyorum. Fotoğrafını alta koyuyorum. Sizde olmayan kart mor renkte, flex kablosu ve soketi de turuncu renkte işaretlenmiştir.
Ek olarak incelemek isterseniz bu da başka bir varyanta ait muhtemelen. Benzer yapı.
Lakin aynı kasa olup bu anakarta SATA ve güç soketini bağlayan ek kartlı versiyonlar da mevcut. İğneli veya iğnesiz, detayını bilmiyorum. Fotoğrafını alta koyuyorum. Sizde olmayan kart mor renkte, flex kablosu ve soketi de turuncu renkte işaretlenmiştir.
Ek olarak incelemek isterseniz bu da başka bir varyanta ait muhtemelen. Benzer yapı.
Laptopunuzun kasası muhtemelen bir çok model tarafından birlikte paylaşılıyor. Buna rağmen ekte hiçbir bağlantı noktası göremedim. Fark ettiyseniz altta ufak bir soket var, oradan bir flex kablosu yardımıyla bağlantı mevcut. Onu da temin edeceksiniz. Tekrar ediyorum, doğrudan bir giriş yok şuan. Gerekli olan parça sizde boş. Onu da temin edeceksiniz.
Son düzenleme:
barishizm 8
Yetkin
Görselde yerini işaretleme şansınız var mı? Ben göremedim.
Görseldeki yeri ve girişleri gösterin lütfen. Benim göremediğimi görmüşsünüz sanırım.Sol üst SATA HDD/SSD yuvası.
Kısaca sen de depolamanı yükseltebilirsin.
Son düzenleme:
Teşekkür ederin. Gerekli parçaları nerden alabilirim. İnternette bulamadım veya bilgisizliğimden dolayı bulamadım. Cihazım Acer Aspire a315 57g-59rb.Görseldeki yeri gösterin lütfen. Benim göremediğimi görmüşsünüz sanırım.
Şuna bi' bakın. Olmazsa satıcıya sorun uyumlu mudur diye. Uyumludur diye düşünüyorum ama emin olmadan alma.Teşekkür ederin. Gerekli parçaları nerden alabilirim. İnternette bulamadım veya bilgisizliğimden dolayı bulamadım. Cihazım Acer Aspire a315 57g-59rb.
SATA Interface diye aratabilirsin.İnternette bulamadım veya bilgisizliğimden dolayı bulamadım
Bu SSD için mi? bazı harddisklerde ve SSDlerde kılıf gibi metal bir şey ile laptopun kasasına vidalanıyor.Şuna bi' bakın. Olmazsa satıcıya sorun uyumlu mudur diye. Uyumludur diye düşünüyorum ama emin olmadan alma.
Ben 1TB'lık HDD bağlarım.
Evet, ek bir 2.5 inçlik cihazına uygun bir tray yani tepsi de alman gerekiyor. Ucuza kaçayım dersen, çift taraflı bant diye bir şey de var pek tabiiBu SSD için mi? bazı harddisklerde ve SSDlerde kılıf gibi metal bir şey ile laptopun kasasına vidalanıyor.
Yardımınız için çok teşekkürler.Evet, ek bir 2.5 inçlik cihazına uygun bir tray yani tepsi de alman gerekiyor. Ucuza kaçayım dersen, çift taraflı bant diye bir şey de var pek tabii. Haa, HDD takacaksan yuva olsun illaki bence.
Bu SSD için mi? bazı harddisklerde ve SSDlerde kılıf gibi metal bir şey ile laptopun kasasına vidalanıyor.
Ben 1TB'lık HDD bağlarım.
Hocam bu video da mor kart yok. Direk kablosu ile bağlıyor. Mor kart gerekli değilmi yani? Bütçe az da.Laptopunuzun kasası muhtemelen bir çok model tarafından birlikte paylaşılıyor. Buna rağmen ekte hiçbir bağlantı noktası göremedim. Fark ettiyseniz altta ufak bir soket var, oradan bir flex kablosu yardımıyla bağlantı mevcut. Onu da temin edeceksiniz. Tekrar ediyorum, doğrudan bir giriş yok şuan. Gerekli olan parça sizde boş. Onu da temin edeceksiniz.
Eki Görüntüle 154961
Eki Görüntüle 154960
Eki Görüntüle 154962
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-