Berkay İçöz

Çalışkan
Dostlar merhaba,

Eylül ayında PS5 satın aldım, lakin oyun fiyatları nedeniyle ya PC'de ya da Plus'ta takılıyorum. PS'in en hit oyunlarından birisi şüphesiz TLOU ve 2 fakat oyun 1250 lira. İndirime giriyor mu bu oyun, giriyorsa ne kadarlık bir indirim oluyor bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
600 lira civarına düşüyordu bazen yanlış hatırlamıyorsam. Bir daha ne zaman düşer veya düşer mi bilmiyorum.

Bu arada oyun PC'ye de çıkıyor 3 Nisan'da.

PC duyurusunu görmüştüm de cihazı aldık oyunu alamadık ona içim yandı :D
İndirim gelmezse direkt PC üzerinden satın alacağız artık ne yapalım. Teşekkür ederim yanıtınız için..

Dostlar merhaba,

Eylül ayında PS5 satın aldım, lakin oyun fiyatları nedeniyle ya PC'de ya da Plus'ta takılıyorum. PS'in en hit oyunlarından birisi şüphesiz TLOU ve 2 fakat oyun 1250 lira. İndirime giriyor mu bu oyun, giriyorsa ne kadarlık bir indirim oluyor bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.

1. oyun abonelikte var. 2. oyunun Deluxe digitaden daha ucuza ineceğini zannetmiyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar konuyu tekrar öne çıkarma sebebim 20% de olsa bir indirim olmuş PS Store'da. Benim gibi ilgilenen arkadaşlar satın alabilirler. Cevap veren herkese teşekkürler..