Makaleler
50
Uc parfumu de farkli farkli Boyner ve Sephora'da denedim, bozuk tester riskini ortadan kaldirdim, hepsinin saglam halini denedim. Ucu de farkli farkli guzel kokuyor lakin hangisini alsam karar veremedim. Kalicilik olarak test edebildim lakin yayilim ve silaj bakimindan test edemedim, dolayisiyla kullanan varsa fikir almak isterim.

Le Male Elixir'i sicak, baharatli, hafif tatlimsi ve biraz buyuk yas grubuna yonelik buldum. Acikcasi TikTok veya YouTube gibi platformlara bakarak bayagi dusuk beklentideydim ama bunun kokusu hic genc isi degil bence, biraz yas istiyor.
1 Million Elixir gercekten genc ve dinamik bir koku. Vanilya tabanli bir elma parfumu. Oldukca tatli ve genc yasa uygun geldi.
Victory Elixir en dusuk beklentiyle kokladigim ama en sasirtan koku oldu. Tabaninda vanilya olan bir lavanta temali parfum. Su an koluma sikali 4 saat oldu ve hala cayir cayir tatlimsi cicek kokuyor. Acikcasi yas grubu olarak bu da bana cok genc parfumu gibi gelmedi. Takim elbiseye siksak kaldirir yani.

Bu arada yasim 24, sportif kiyafetim neredeyse hic yok. Bu sebeple hafif oturakli bir parfum arayisindayim. Giyim tarzima Victory Elixir ve Le Male Elixir daha uygun ama koku olarak en cok 1 Million Elixir'i begendim.

1 Million Elixir aşırı boğucu geliyor bana. Victory Elixir olanı çok hatırlamıyorum ama sanırım kokusunu pek sevmemiştim. İçlerinden en iyisi Le Male Elixir gibi.

Bu arada kalıcılık hakkında sorunuz varsa bende JPG Le Beau Paradise Garden var baya yazlık bir psrfüm ve ortalama 7 saat gidiyor. La Male de bu civarlarda belki daha fazla gidebilir. Yayılım olarak da beni memnun etmiştir Paradise Garden.

Son düzenleme:
1 Million Elixir aşırı boğucu geliyor bana. Victory Elixir olanı çok hatırlamıyorum ama sanırım kokusunu pek sevmemiştim. İçlerinden en iyisi Le Male Elixir gibi.

Bu arada kalıcılık hakkında sorunuz varsa bende JPG Le Beau Paradise Garden var baya yazlık bir psrfüm ve ortalama 7 saat gidiyor. La Male de bu civarlarda belki daha fazla gidebilir. Yayılım olarak da beni memnun etmiştir Paradise Garden.
Su an drydowndayim, acikcasi Invictus Victory Elixir siktigim koldan hala koku geliyorken Le Male Elixir'den koku alamiyorum, 1 Million Elixir'den de cok az geliyor. Daha once de Le Male Elixir'in kaliciligiyla alakali supheliydim zira baska bir testerda da kalicilik problemi yasamistim. Bugun yine denedim, daha duzgun bir tester olmasi lazim ama koku yine 5 saatten oteye gitmedi. Invictus Victory Elixir ise su an 7. saatine girdi ve hala kokuyor. Le Male Elixir benim tenime uygun bir parfum degil galiba.

Overspray denemedim, dipnot olarak belirteyim.

Bu arada Spicebomb Extreme'de de kalicilik sikintisi yasadim, Le Male Elixir'e yakin bir karakterde o da. Sanirim bu tip kokularda problemim var benim ten kaliciliginda.

Su an drydowndayim, acikcasi Invictus Victory Elixir siktigim koldan hala koku geliyorken Le Male Elixir'den koku alamiyorum, 1 Million Elixir'den de cok az geliyor. Daha once de Le Male Elixir'in kaliciligiyla alakali supheliydim zira baska bir testerda da kalicilik problemi yasamistim. Bugun yine denedim, daha duzgun bir tester olmasi lazim ama koku yine 5 saatten oteye gitmedi. Invictus Victory Elixir ise su an 7. saatine girdi ve hala kokuyor. Le Male Elixir benim tenime uygun bir parfum degil galiba.

Overspray denemedim, dipnot olarak belirteyim.

Bu arada Spicebomb Extreme'de de kalicilik sikintisi yasadim, Le Male Elixir'e yakin bir karakterde o da. Sanirim bu tip kokularda problemim var benim ten kaliciliginda.
Sephora gibi yerler istediğinizde 1 ya da 5ml'lik tester verebiliyor bildiğim kadarıyla. Bu şekilde deneyebilirsiniz hocam :) Bende henüz denemedim gerçek mi değil mi bilmiyorum.