Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Kardeşim yükselen her sene Elmas, Challenger, Master’a yükseliyor. Sen kendine bir sor neden olmuyor diye. Her seferinde eziyorum diye bir şey olamaz, e-sporcular bile yapamıyor bunu. Madem eziyorsun, neden düşüyorsun diye sorarlar. Dereceli oyuncuları hep abartıyor. Zamanında ben de böyle diyordum.Öyle ama haksız eşleştirme yapılıyor. Mantıksız değil mi? O zaman ne anlamı kalıyor, o kadar emek veriliyor.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Kardeşim yükselen her sene elmas, Challenger, Master'a yükseliyor. Sen kendine bir sor neden olmuyor diye. Her seferinde eziyorum diye bir şey olamaz, e-sporcular bile yapamıyor bunu. Madem eziyorsun, neden düşüyorsun diye sorarlar. Dereceli oyuncuları hep abartıyor. Zamanında ben de böyle diyordum.
Genelde şöyle oluyor mesela 1 maç önceki maçımı anlatayım. SUP geçtim 8 kill hem ADC hem ben aldım. Ama mid ile solo acayip feedliyor. Botta deli gibi kastık ama diğerleri Full feed yani 0 kill 15 ölüm solo var. Mid 2 kill almış 16 kez ölmüş durum bu. Bu sadece 1 tane olan maç.
Elma ısıran
Üstün
1 maç böyle olabilir. LoL’de kazanma kaybetme oranları genelde birbirine yakın tutulmaya çalışılır algoritma tarafından. Sistem şöyle çalışıyor. 10 maçın 4’ünü takımın sayesinde kazanırsın, 4’ünü takımın yüzünden kaybedersin, geriye kalan 2 maç ise senin becerine kalan, yükselip yükselmeyeceğini belirleyen maçlardır. At bakalım op.gg profilini de bir bakalım.Genelde şöyle oluyor mesela 1 maç önceki maçımı anlatayım. SUP geçtim 8 kill hem ADC hem ben aldım. Ama mid ile solo acayip feedliyor. Botta deli gibi kastık ama diğerleri Full feed yani 0 kill 15 ölüm solo var. Mid 2 kill almış 16 kez ölmüş durum bu. Bu sadece 1 tane olan maç.
Bu arada bot lane ile oyun taşımak zor. Her zaman olmaz yani.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
1 maç böyle olabilir. LoL’de kazanma kaybetme oranları genelde birbirine yakın tutulmaya çalışılır algoritma tarafından. Sistem şöyle çalışıyor. 10 maçın 4’ünü takımın sayesinde kazanırsın, 4’ünü takımın yüzünden kaybedersin, geriye kalan 2 maç ise senin becerine kalan, yükselip yükselmeyeceğini belirleyen maçlardır. At bakalım op.gg profilini de bir bakalım.
Bu arada bot lane ile oyun taşımak zor. Her zaman olmaz yani.
Elma ısıran
Üstün
Ölüm sayıların çok fazla. 12-12-10-9-8-7 sürekli böyle ölüm sayıları gördüm. 12 kere öldükten sonra 10-15 kill alsan ne fayda? Rakibi feedlememek en önemli şey. Profili görünce Gold 4 olmayı hak ediyorsun şeklinde yorumladım.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Ölüm sayıların çok fazla. 12-12-10-9-8-7 sürekli böyle ölüm sayıları gördüm. 12 kere öldükten sonra 10-15 kill alsan ne fayda? Rakibi feedlememek en önemli şey. Profili görünce Gold 4 olmayı hak ediyorsun şeklinde yorumladım.
Ölüm sayıları şu şekilde oluyor. ADC'nin yanında mecbur ölüyorsun. Bir de ADC kötüyse.
Elma ısıran
Üstün
Profesyonel maçları ya da e-sporcuların yayınlarını izle, ölüm ortalamaları çok düşüktür. 10 kere ölmek demek, hepsinde en az 300 altın versen, asistleriyle birlikte düşününce rakibe en az 2 item daha fazla kazandırmak demek.Ölüm sayıları şu şekilde oluyor. ADC'nin yanında mecbur ölüyorsun. Bir de ADC kötüyse.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Profesyonel maçları ya da e-sporcuların yayınlarını izle, ölüm ortalamaları çok düşüktür. 10 kere ölmek demek, hepsinde en az 300 altın versen, asistleriyle birlikte düşününce rakibe en az 2 item daha fazla kazandırmak demek.
Bilemiyorum belki de ondandır.
Elma ısıran
Üstün
Daha az ölmeyi dene. Destek karakterin ile mümkün olduğunca her boşlukta orta koridora veya ormancıya yardıma gitmeyi dene. İşaretleri daha efektif kullan. Faydası olacaktır illa ki. Ama dediğim gibi sadece destek oynayarak, eğer bir başka koridorda iyi oynayan bir başka takım arkadaşın yoksa yükselmek zor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-