Öncelikle hoparlörleri 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Uzun süreli kullanım değerlendirmesi yapacağım.
Hoparlörlerin bass ve tiz kalitesi muazzam diyebilirim. Yani ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. Eski fiyatına göre tabii fiyatlar sürekli değişiyor fiyat hakkında bir şey söylemek çok zor.
RGB aydınlatmaya gelirsek resimde görüldüğü gibi çok renkli değil yani tüm renkler aynı anda açık olmuyor. Her renk tek tek yanıyor ve otomatik geçiş yapıyor herhangi bir driver gibi bir şeyden kontrol edemiyoruz. 2 hoparlöründe birbirinden bağımsız şekilde değişiyor ışığı yani senkronize çalışmıyor RGB'lerimiz. Tek bir hoparlörde 2 tane RGB LED var sanırım bir tanesi üçken parçanın altında üçken parça derken tam orta üstteki parçayı kast ediyorum. Bu parçanın RGB ışığı hoparlörün ana göbeğindeki ışıkla senkronize değil ikisi aynı anda farklı renklerde yanıyorlar yani hoparlörler, hem 2 hoparlör ayrı ışıklar yakıyor. 2 hoparlörün 1'inde 2 RGB var ve onlarda farklı renklerde yanıyor. İlginç bir tasarım doğrusu.
2.yani hoparlör göbeğindeki RGB'den bahsedersekte buradaki ışık üçken parçanın aşağı doğru olan kenarının altına gizlenmiş yani hoparlörün arkasından değil önünden yansıtılmış ışık.
Kablo uzunluğuna gelirsek kablosu bence kısa olmuş bir yarım metre veya 1 metre daha kablo eklenseymiş tam ayarında olacakmış kasa masanın altındayken yetişmiyor kablo uzunluğu ve kablonun üzerinde bir ses ayar Switch'i var bu Switch üzerinden ses ayarı yapabiliyorsunuz. Bende laptoptan alışkanlık onu Full'de bırakıp Windows'tan kontrol ediyorum
. Sağ ve sol hoparlöre giden kabloların biri kısa biri uzun değil ikisi de aynı boyutta.
Ürünün kablo giriş çıkışından bahsetmeyi unutmuşum işte kablolar:
- 1 adet 3.5Mm'lik jak kablosu (sabit)
- 1 adet güç vermek için USB kablo (sabit)
Sabit yazmamın nedeni sökülüp takılamıyor olması doğrudan anakarta lehimli kablolar.
Ses yüksekliği konusunda da yine bana göre yüksek bir sesi var. Ama yukarıdaki veya aşağıdaki komşuya gider mi bilmiyorum, yaşlı iseler gider bence ben alt kattaki akrabamı rahatsız etmeyi başardım
.