Vardır illa çözümü. Yeni konu açıp sürücü yükleme konusunda yardım alın derim.

Hocam, bilginize güvenerek soruyorum. Müsaade ederseniz, ben de Gigabyte G24F-2 var. Şu an onu ikinci monitör yapıp bunu almayı düşünüyorum. Hem çift monitör konforuna erişmiş olacağım. Sizce bu alınıp geçilir mi, yoksa bir alternatif önerir misiniz?

Hocam, bilginize güvenerek soruyorum. Müsaade ederseniz, ben de Gigabyte G24F-2 var. Şu an onu ikinci monitör yapıp bunu almayı düşünüyorum. Hem çift monitör konforuna erişmiş olacağım. Sizce bu alınıp geçilir mi, yoksa bir alternatif önerir misiniz?

Dediğim gibi, ben beğendiğim için ikincisini kardeşime almıştım. Bu monitörle aynı fiyattaki ürünler çoğunlukla 240 Hz sunabiliyor. Üstüne çıkayım dersen 360Hz ürünler mesela iki tane 25-10 parasına mevcut. Alternatif önerim yok, takip etmiyorum epeydir ne önerilir ne önerilmez şeklinde. Ben yine bir yakınıma lazım olsa 3. sefer alırım. Beğenmezsen en kötü iade edersin hocam.

Benimkinde yok ama ölü piksel var birkaç tane iadeyle uğraşmadım belli yerlerde değildi. Bence ekran kartınla alakalı bir durum var.