Lehimleme için ekipman önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrsty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    ekipman önerisi

emrsty

Çalışkan
Merhaba, basit işler için havya, lehim pastası ve lehim teli almak istiyorum. Buna ek olarak bir havya tutucu almam şart mı, yoksa farklı bir öneriniz var mı? Bütçemi çok zorlamak istemiyorum, ufak tefek işler yapacağım sadece.

Merhaba, basit işler için havya, lehim pastası ve lehim teli almak istiyorum. Buna ek olarak bir havya tutucu almam şart mı, yoksa farklı bir öneriniz var mı? Bütçemi çok zorlamak istemiyorum, ufak tefek işler yapacağım sadece.

Havya iyi lehim eritebilmesi için en az 60W öneririm lehim olarak da çok pahalıdır ama kurtel öneririm piyasadaki en iyi lehim diyebilirim.

Havya iyi lehim eritebilmesi için en az 60W öneririm lehim olarak da çok pahalıdır ama kurtel öneririm piyasadaki en iyi lehim diyebilirim.
Hocam sorularımı size soracağım. Lehim pastası ve havya tutucu almam gerekli mi? Basit işler yapacağım sadece profesyonel değil. Cevabınız için teşekkür ederim.

Kalay oranı %63 yani, %63 kalay %37 kurşun olan lehim teli, minimum sivri uçlu 60W havya ve standı, standın önemi ise işlem yaparken havyayı bırakacağın zaman koyman gerekiyor o yüzden bence şart.

Hocam peki ürün önerisi yapabilir misiniz?

Gayet güzel bir havya, sadece basit işlerde değil ileride de işinizi görecektir.

Havya standı.

Pahalı gelebilir, ama çok kaliteli bir markanın lehim teli asla pişman etmeyecektir.

Ana malzemeler bunlar, eğer bütçem daha da çıkıyor derseniz kesinlikle güzel bir pasta ve dandik de olsa bir adet lehim pompası almanızı öneririm.

Örnek pasta.

Gayet güzel bir havya, sadece basit işlerde değil ileride de işinizi görecektir.

Havya standı.

Pahalı gelebilir, ama çok kaliteli bir markanın lehim teli asla pişman etmeyecektir.

Ana malzemeler bunlar, eğer bütçem daha da çıkıyor derseniz kesinlikle güzel bir pasta ve dandik de olsa bir adet lehim pompası almanızı öneririm.

Örnek pasta.

Hocam sanırım şimdilik havya, havya standı ve lehim telini alacağım. Teşekkür ederim. Bu havyanın daha ucuz bir alternatifini bulamaz mıyız?

Hocam sanırım şimdilik havya, havya standı ve lehim telini alacağım. Teşekkür ederim. Bu havyanın daha ucuz bir alternatifini bulamaz mıyız?

Havya kaliteli zamanında ben de alacaktım ama sitede 135 TL civarında bir kargo ücreti çıkıyordu. Haberiniz olsun.

Tabii daha ucuz alternatifler var.

Bu lehim teline bakabilirsiniz bende kullandım fiyatına göre fena değil.

Sehpa almak yerine, havyayı ucu yanabilecek bir alana temas etmeyecek şekilde konumlandırarak saklayabilirsiniz.

Havya alternatifi konusunda daha düşük ürünlere yönelmemenizi önermiyorum. Daha ucuz ürünlerin fiyatları gibi kaliteside "ucuz" oluyor.

Tabii daha ucuz alternatifler var.

Bu lehim teline bakabilirsiniz bende kullandım fiyatına göre fena değil.

Sehpa almak yerine, havyayı ucu yanabilecek bir alana temas etmeyecek şekilde konumlandırarak saklayabilirsiniz.

Havya alternatifi konusunda daha düşük ürünlere yönelmemenizi önermiyorum. Daha ucuz ürünlerin fiyatları gibi kaliteside "ucuz" oluyor.
Anladım o zaman şimdilik sadece havya teli ve havyayı alacağım. Teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt