Bütçe
1.000 TL

10710 63

Başarılı
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhabalar.

Cihazı alalı 2.5 yılı geçti ve artık termal bakımını yapma gereği duyuyorum. Oyunlarda 90 derecenin üstüne pek çıkmasa da, özellikle yaz aylarında çıkardığı fan sesi rahatsız etmekte. Bu laptop için en iyi termal macun/sıvı metal/termal ped hangisi veya hangileridir?

Merhabalar.

Cihazı alalı 2.5 yılı geçti ve artık termal bakımını yapma gereği duyuyorum. Oyunlarda 90 derecenin üstüne pek çıkmasa da, özellikle yaz aylarında çıkardığı fan sesi rahatsız etmekte. Bu laptop için en iyi termal macun/sıvı metal/termal ped hangisi veya hangileridir?
Öncelik Ice Dragon Kryosheet olabilir. Yoksa PTM düşünülebilir fakat sıfır bulmak artık pek mümkün görünmüyor. İkinci el sitelerinde temiz bulunabilir. Macun olarak bakılacaksa MX6, TF7, TF8 bakılabilir.

Öncelik Ice Dragon Kryosheet olabilir. Yoksa PTM düşünülebilir fakat sıfır bulmak artık pek mümkün görünmüyor. İkinci el sitelerinde temiz bulunabilir. Macun olarak bakılacaksa MX6, TF7, TF8 bakılabilir.
Mümkünse en verimli performans alabileceğim ürünü arıyorum. Ancak 2. El pek mümkün değil.

Merhabalar.

Açıkçası direct die soğutmalı bileşenlerde macun işi yeterli performansı vermiyor bence.
Thermalright Helios'lar F/P olarak çok güzeldi fakat stokları yok, TG var fakat fiyatı biraz balon, olması gereken 1200-1300. Kendi cihazım olsa paraya kıyıp riske girmeden TG alırdım. Pullsardan uzak durun, diş macunu daha güvenli.

Bütçe çıkarsa düşünebilirim hocam. Ice Dragon Kryosheet ile farkı nedir acaba?
Dünya genelinde faz değişimli pad'ler arasında çoğu testte en iyisi veya ilk 3 içinde. Marka güvenilirliğinden bahsetmiyorum bile.
Pullsar ise zamanında kendini yabancı marka olarak pazarlamaya çalışmış, sonra yerli milli yalanına dönmüş garip bir rewrap markası.