sametkarakas
Yetkin
Cihazı prize takayım mı?Tamam, ona basılı tutarak cihazı aç. Oradan boot menu options gelmesi lazım.
Cihazı prize takayım mı?Tamam, ona basılı tutarak cihazı aç. Oradan boot menu options gelmesi lazım.
Bataryayı taktığından eminsen tak. Arka kapağı da en azından tırnaklardan tak ve açmayı dene.
Yine gelmedi ekran.Bataryayı taktığından eminsen tak. Arka kapağı da en azından tırnaklardan tak ve açmayı dene.
Varsa harici bir ekranla dene HDMI üzerinden. Eğer görüntü gelirse ekrandan anakarta gelen fleksi kabloyu tekrar söker takarsın. Bir de daha mantıklı bir seçenek gelmiyor, RAM hariç. Onu da takıp çıkardım diyorsun. Altın renkli kısımları bir silgiyle sil istersen bir de.
Harici bir ekrana takmaktan başka seçeneğin yok o halde. Ya da bir düşün, fanları / bloğu temizleyeceğim derken laptopun arkasını açıp hiç ekrandan gelen kabloyu soketinden oynattın/söktün mü? Eğer çalıştığından eminsen diyorum.Cihazın açıldığını düşünüyorum, şu an güç ışığı yanıyor hale geldi ama ekran gelmedi.
Harici bir ekrana takmaktan başka seçeneğin yok o halde. Ya da bir düşün, fanları / bloku temizleyeceğim derken laptopun arkasını açıp hiç ekrandan gelen kabloyu soketinden oynattın/söktün mü? Eğer çalıştığından eminsen diyorum.