Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (bayağı aşağıya kaydırmanız gerekebilir).
Bunlar tam üretim tarihinide belirtmiyor ayrıca, sadece Lenovo'nun cihazları duyurduğu tarihi belirtiyor.
Bunlar tam üretim tarihinide belirtmiyor ayrıca, sadece Lenovo'nun cihazları duyurduğu tarihi belirtiyor.
peaceswitz
Becerikli
Vantage üzerinden gözüküyordu veya Lenovo Legion Space üzerinden bakmayı deneyin. 15ARP9 serisi Ryzen modeller bende aynısını kullanıyorum böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Adlin
Becerikli
PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (bayağı aşağıya kaydırmanız gerekebilir).
Son düzenleyen: Moderatör:
Rauf
Uzman
Vantage üzerinden gözüküyordu veya Lenovo Legion Space üzerinden bakmayı deneyin. 15ARP9 serisi Ryzen modeller bende aynısını kullanıyorum böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Vantage cihaz ayrıntıları kısmına baktım, herhangi bilgi bulamadım. Lenovo Legion Space nedir, bu cihaz için uygun mu? Sizin kullandığınız model hangisi hocam?
Model 83JC00FJTR için duyuru tarihi 2024-11-13.PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (baya aşağıya kaydırmanız gerekebilir).
peaceswitz
Becerikli
15ARP9.Vantage cihaz ayrıntıları kısmına baktım, herhangi bilgi bulamadım. Lenovo Legion Space nedir, bu cihaz için uygun mu? Sizin kullandığınız model hangisi hocam?
Model 83JC00FJTR için duyuru tarihi 2024-11-13.