Gerek yok. Kesinlikle aç dediğim Windows ve FN tuş kilidi, gecelik batarya koruması, bir de standart pil koruması var. İstersen o. D falan açabilirsin ama pek önermem. Hız aşırtma bunda da var elbette.

Kurdum ve altta böyle uyarılar var ne yapmalıyım? Ve bu uygulamadan güncelleme yapılıyor mu Lenovo'nun kendi güncellemeleri? Mesela vantage uygulamasında BIOS Utility 11 güncellemesi var yapmalı mıyım? Açıkçası biraz çekiniyorum BIOS güncellemesi sıkıntı çıkarabilir diye.
Ekran görüntüsü 2025-11-02 143800.webp

Kurdum ve altta böyle uyarılar var ne yapmalıyım? Bu uygulamadan güncelleme yapılıyor mu Lenovo'nun kendi güncellemeleri? Mesela Vantage uygulamasında BIOS Utility 11 güncellemesi var yapmalı mıyım? Açıkçası biraz çekiniyorum BIOS güncellemesi sıkıntı çıkarabilir diye.
Alttaki uyarılar Vantage'ı ve Hotkeys'i kaldırmadığınız için belli ki. Kaldırmanızı öneririm ancak yine de kaldırmayayım derseniz sadece devre dışı bırakma seçeneğiniz de var Legion Toolkit ayarları üzerinde.

Soldaki İndirilenler menüsünde, "Lenovo'nun kendi güncellemeleri" dediğiniz sürücü güncellemelerini "Sadece güncellemeleri göster" onay kutucuğunu işaretleyerek kontrol edebiliyorsunuz.

BIOS Utility 11 güncellemesini yapın, çekinecek bir durum yok şayet artık BIOS güncellemeleri program kurar gibi tek tıkla yapılıyor, siz yalnızca 5-10 dakika arkanıza yaslanıp bekliyorsunuz.

Alttaki uyarılar Vantage'ı ve Hotkeys'i kaldırmadığınız için belli ki. Kaldırmanızı öneririm ancak yine de kaldırmayayım derseniz sadece devre dışı bırakma seçeneğiniz de var Legion Toolkit ayarları üzerinde.

Soldaki İndirilenler menüsünde, "Lenovo'nun kendi güncellemeleri" dediğiniz sürücü güncellemelerini "Sadece güncellemeleri göster" onay kutucuğunu işaretleyerek kontrol edebiliyorsunuz.

BIOS Utility 11 güncellemesini yapın, çekinecek bir durum yok şayet artık BIOS güncellemeleri program kurar gibi tek tıkla yapılıyor, siz yalnızca 5-10 dakika arkanıza yaslanıp bekliyorsunuz.
Teşekkür ederim. BIOS güncellemesini yaptım ama bilgisayar şuan aşırı yavaş çok fazla donuyor ve fanlar birden durup birden çalışmaya başladı, kafayı yediler. Ne yapmam gerek?

Teşekkür ederim. BIOS güncellemesini yaptım ama bilgisayar şu an aşırı yavaş çok fazla donuyor ve fanlar birden durup birden çalışmaya başladı, kafayı yediler. Ne yapmam gerek?
Kendine geldi mi? Şu anda hangi BIOS sürümündesiniz? Cihazınız için en yeni sürüm PQCN24WW güncel olarak.