Detaylar
Kim cevapladı?peaceswitz
Becerikli
IRX10 modellerinde sorun yok. Ryzen olanlarda ise nadir.OQ beğenmiştim anakart yanma problemi var mış. Sadece Intel modellerde
@peaceswitz, 30k civarına bulamıyorum yardımcı olur musun o dediğin modeller 45kdan başlıyor.
peaceswitz
Becerikli
O civarda ryzen işlemcili zor ve RTX3050 gelir LOQ için.
@peaceswitz, 30k civarına bulamıyorum yardımcı olur musun o dediğin modeller 45kdan başlıyor.
@peaceswitz, 30k ya güzel bir şeyler alamaz mıyız? Oynarsam en çok Metin2 oynarım ve valo oynarım. Dizi film vs.
peaceswitz
Becerikli
@peaceswitz, 30k ya güzel bir şeyler alamaz mıyız? Oynarsam en çok Metin2 oynarım ve valo oynarım. Dizi film vs.
@peaceswitz, max 30k en iyi diyebiliceğimiz bu mudur peki? Sipariş vericem indirim vs denk getirirsem. Hepsiburada 9 taksitle siparişi geçicem
peaceswitz
Becerikli
Başlangıç modeller var hocam zaten bu fiyata LOQ alacaksanız ve Ryzen istiyorsanız en uygun bu.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bütçeniz dahilindeki Lenovo LOQ'ların hepsi sorunlu. AMD modellerde tamamen kumar işi. Bütün elektronik cihazların kumar olduğunu düşünürsek alınabilir risk gibi. 95W 3050 6 GB barındırıyor sistem.
@peaceswitz, ben illa loq demiyorum da genel olarak laptopların hepsini kötülüyorlar. Hp victus kronik sorunları loq anakart sorunları vs vs hep dert
@talongod, Hepsiburada üzerinden alıcamm kendi world kartlarına 9 taksit 0 faiz yapıyorlar bide indirim yakalarsam ordan mükemmel
@talongod, Hepsiburada üzerinden alıcamm kendi world kartlarına 9 taksit 0 faiz yapıyorlar bide indirim yakalarsam ordan mükemmel