Hindistan'dan Lenovo LOQ ithal etmiyoruz.Hindistan diye hedef gösteriliyor ama Türkiye'de diş fırçasından tutun birçok şeye kadar "made in ındia" etiketi görebiliyorsunuz
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Trendyoldakiler İndia mı?
Böyle bir şeye inanmam yani elime belge falan vermeniz lazım zire en temel şeyleri bile ithal ediyoruz biz Hindistan'dan kanıtlayabilirim isterseniz.
Hadi diyelim dediğiniz gibi oldu yine güvenmem ama size değil satıcılara zira nereden kâr edebilirim ona bakarlar sen Hindistan ürün satmışın diye bakmaz bile.
Yapma hocam Allah aşkına ya, madem bu kadar iyi de neden forumda laptoplar için mavi ekraa ilgili açılan konular devamlı A15, özellikle de 7535'lerle ilgili?TUF A15 bence en iyi oyuncu laptop serilerinden biri.
Hindistan'dan ithal etsek altında Made in P.R.C yerine Bharat veya India yazardı, değil mi?Böyle bir şeye inanmam yani elime belge falan vermeniz lazım zire en temel şeyleri bile ithal ediyoruz biz Hindistan'dan kanıtlayabilirim isterseniz.
Bu çok saçma bir mesaj, bir kere hiç mavi ekran yemeyen bir cihazı ben sadece Nvidia driver güncellemesi veyahut Windows güncellemesi yükleyerek yedirdim muhtemelen çoğu cihazda yiyecektir zira bunlar gerçekler.Yapma hocam Allah aşkına ya, madem bu kadar iyi de neden forumda laptoplar için mavi ekraa ilgili açılan konular devamlı A15, özellikle de 7535'lerle ilgili?
O yazılara güvenmiyorum dediğim gibi siz kişisel algılamayın, mesajımda da belirttiğim gibi satıcıya güvenmem ve etiket değiştirmek çok kolay.Yapma hocam Allah aşkına ya, madem bu kadar iyi de neden forumda laptoplar için mavi ekraa ilgili açılan konular devamlı A15, özellikle de 7535'lerle ilgili?
Hindistan'dan ithal etsek altında Made in P.R.C yerine Bharat veya India yazardı, değil mi?
Hiç de saçma değil, aksine işinize gelmiyor teknik destek konularına bakmak. Benim bile arkadaşımın bilgisayarı yüzünden açtığım konu var yahu, açıp bakmak parayla değil. Gidin de bakıverin, ya ses sürücüsünden ya da WiFi kartından hata veriyor bu model. Aynı Wi Fi kartından LOQ'ta da var ama?Bu çok saçma bir mesaj, bir kere hiç mavi ekran yemeyen bir cihazı ben sadece Nvidia driver güncellemesi veyahut Windows güncellemesi yükleyerek yedirdim muhtemelen çoğu cihazda yiyecektir zira bunlar gerçekler.
Objektifliğinizi yitirmişsiniz.
Kişisel de diyebilirsiniz, eleştiriye açığım. Ancak etiketin değişmesi gibi bir durumdan nasıl bahsedebilirsiniz, bu çok zayıf ve komik bir önerme.O yazılara güvenmiyorum dediğim gibi siz kişisel algılamayın, mesajımda da belirttiğim gibi satıcıya güvenmem ve etiket değiştirmek çok kolay.
Önermelerinizde kullandığınız Cihaz TV bile (ben şahsen güvenmiyorum.) bu sorunların LOQ'lara ait olmadığını, HX işlemcili her modelde olabileceğini söylemişken daha neyi ispatlamak gerekiyor size? Bu işlemciler sorunlu çıktı, mikrokod güncellemesi yapmadan kullanmak bildiğiniz kumar. Bu LOQ'a ait bir şey değil, önermesini kullandığınız Cihaz TV diyor bunu.
Hocam objektiflik sizde yok asıl nadir diyorsunuz techolayda anakart yanma konusundan bahsetmemişsiniz bile objektiflik diye geziyorsunuz sizden objektiflik öğrenecek değilim forumda aktif olmanız ve benim olmamam teknik detayları incelemediğim anlamına gelmiyor.
Teknik destek konularına bakmıyor muyum ? Anlımda yazıyor herhalde bakmadığım. LOQ için bakmadım ama bu sizinle aynı fikirde olmak zorunda olacağım anlamına gelmiyor.Hiç de saçma değil, aksine işinize gelmiyor teknik destek konularına bakmak. Benim bile arkadaşımın bilgisayarı yüzünden açtığım konu var yahu, açıp bakmak parayla değil. Gidin de bakıverin, ya ses sürücüsünden ya da WiFi kartından hata veriyor bu model. Aynı Wi Fi kartından LOQ'ta da var ama?
Kişiselleştirdiğiniz için zorunlu olarak sizi eleştiriyorum şu an. Bu da bir eleştirim olsun.Kişisel de diyebilirsiniz, eleştiriye açığım. Ancak etiketin değişmesi gibi bir durumdan nasıl bahsedebilirsiniz, bu çok zayıf ve komik bir önerme.
CihazTV takip etmiyorum anasayfama çıkıyor rastgele yoksa LOQ ile ilgilendiğim falan yok tamamen olay gerçek mi değil mi ? Diye geziyorum ama gerçek gibi görünüyor maalesef keşke bunları konuşmasak.Önermelerinizde kullandığınız Cihaz TV bile (ben şahsen güvenmiyorum.) bu sorunların LOQ'lara ait olmadığını, HX işlemcili her modelde olabileceğini söylemişken daha neyi ispatlamak gerekiyor size? Bu işlemciler sorunlu çıktı, mikrokod güncellemesi yapmadan kullanmak bildiğiniz kumar. Bu LOQ'a ait bir şey değil, önermesini kullandığınız Cihaz TV diyor bunu.
En basit temizlik vs. ürünlerini bile made in India diye görebiliyorum LOQ'u da görürsem şaşırmam ben.
Demek ki LOQ'lardaki HX işlemcili cihazlar için açtığım konuda kendi ellerimle yazdığım uzun yazıyı okumamışsınız demek ki. Hiç bahsetmiyorsunuz diyorsunuz ya, onu referans alıyorum işte.Hocam objektiflik sizde yok asıl nadir diyorsunuz techolayda anakart yanma konusundan bahsetmemişsiniz bile objektiflik diye geziyorsunuz sizden objektiflik öğrenecek değilim forumda aktif olmanız ve benim olmamam teknik detayları incelemediğim anlamına gelmiyor.
Forumda sizden nispeten aktif olsam da ben de aktif değilim, mesaj sayım fazla da değil zaten. İlgim teknik destek alanına, insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Foruma akşam da girseniz gündüz de girseniz, açılan ve cevaplandırılamayan konuları görürsünüz. Bu bir bahane değil yani, ha bakmak zorunda değilsiniz ama o halde bu kadar peşin konuşamazsınız.
Beni objektiflikle sınıyorsunuz, o halde A15'lere açılan teknik destek konularına da "almasaydın kardeşim" diyerek yardım etmeye çalışmazdım. Limitsiz kullanılamayan modelleri iyi diye burada anlatıyorsunuz, yapmayın. Bataryası 90Wh olmasa kimse bakmayacak o cihazlara, fiyatları da şuan uygun değil.
Elbette kişisel eleştirebilirsiniz.Kişiselleştirdiğiniz için zorunlu olarak sizi eleştiriyorum şu an. Bu da bir eleştirim olsun.
Bunu duymuştum daha önce CihazTV kendi ile çok çelişen bir kanal ciddiye alarak izlemiyorum ben öyle eğlence içeriği izler gibi ne laptoplar var mış diye geziyordum 1 2 videosunu LOQ'u gördüğümde şaşırdım foruma geldim o anda da yeni konular açılıyordu. Muhtemelen kendisine iletseniz ya o söylemini düzeltir ya da videoyu kilitler vs.bu sorunların LOQ'lara ait olmadığını, HX işlemcili her modelde olabileceğini söylemişken daha neyi ispatlamak gerekiyor size? Bu işlemciler sorunlu çıktı, mikrokod güncellemesi yapmadan kullanmak bildiğiniz kumar. Bu LOQ'a ait bir şey değil, önermesini kullandığınız Cihaz TV diyor bunu.
Bu konu içinde söylemediniz diyorum nadir deyip geçmek bu olaya çok yetersiz kalır. Zira bence büyük bir olay.Demek ki LOQ'lardaki HX işlemcili cihazlar için açtığım konuda kendi ellerimle yazdığım uzun yazıyı okumamışsınız demek ki. Hiç bahsetmiyorsunuz diyorsunuz ya, onu referans alıyorum işte.
Ben kendisiyle bizzat konuştuktan sonra zaten bu önergesini değiştirdi. Artık bütün HX cihazlarda olabilecek sorun diyor. Ben dediğimde hayır sadece LOQ'larda oluyor demişti. Şimdi de bütün HX cihazlarda oluyor diyor.Bunu duymuştum daha önce CihazTV kendi ile çok çelişen bir kanal ciddiye alarak izlemiyorum ben öyle eğlence içeriği izler gibi ne laptoplar var mış diye geziyordum 1 2 videosunu LOQ'u gördüğümde şaşırdım foruma geldim o anda da yeni konular açılıyordu. Muhtemelen kendisine iletseniz ya o söylemini düzeltir ya da videoyu kilitler vs.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-