Detaylar
Kim cevapladı?Normal. Bazı modellerde jelatin koymuyorlar. Aldığım Samsung ve LG monitörde de yoktu. Philips alanda da yoktu.
Ben de genelde jelatin olmaz diye biliyorum. Hatta yeşil forumda birisi mat kaplamayı jelatin sanıp sökmeye çalışmıştı diye de hatırlıyorum.
Geraltın kılıcı 50
Üstün
Aynı sorunu Palit ekran kartımın jelatini olmamasında yaşamıştım. İnternetten araştırdıktan sonra öğrendim. Bazı firmalar jelatin koymuyorlar.Kutudan çıkardığımda vida poşeti falan yırtık değildi ama monitörde yalnızca FreeSync etiketi vardı.
İlk defa monitör satın aldım, ekranda jelatin olmaması normal mi?
Atamyolundayız 12
Uzman
Jelatin koymamalarının sebebi statik elektrik birikmesidir.
urws 10
Çalışkan
Hangi model, hocam? Hayırlı olsun bu arada.
shiedae3 64
Üstün
Lenovo Legion 27Q-11 sağ olun hocam.
Aynı sorunu Palit ekran kartımın jelatini olmamasında yaşamıştım. İnternetten araştırdıktan sonra öğrendim. Bazı firmalar jelatin koymuyorlar.
Anladım zaten şükür ölü piksel yok sorunsuz kullanıyorum. Sadece aşağı yukarı kaldırırken geriyor beni biraz sert.
urws 10
Çalışkan
Lenovo Legion 27Q-11 sağ olun hocam.
Anladım zaten şükür ölü piksel yok sorunsuz kullanıyorum. Sadece aşağı yukarı kaldırırken geriyor beni biraz sert.
Ben de daha düşük bir modelini sipariş ettim hocam, dağıtımda şu an, bugün gelecek. Ben de jelatin çıkacak mı bakayım.
shiedae3 64
Üstün
Ben de daha düşük bir modelini sipariş ettim hocam, dağıtımda şu an, bugün gelecek. Ben de jelatin çıkacak mı bakayım.
Eki Görüntüle 268685
Hayırlı olsun merakla bekliyorum. Bende fakirib ekran temizleme setini aldım hocam onu da deneyeceğim ıslak mendil inanılmaz leke bırakıyor.
urws 10
Çalışkan
Hayırlı olsun merakla bekliyorum. Bende fakirib ekran temizleme setini aldım hocam onu da deneyeceğim ıslak mendil inanılmaz leke bırakıyor.
Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de.
Yeni konular
-
-
-
-
Çözüldü A Plague Tale: Innocence'ta çadırın içinden çıkılmıyor
- serhatmorgan
-
-
-
-
-