Dediğin gibi yaptım başlattım.

Bir sorun yok gibi gözüküyor @Ayhan Dönmez .

Dosya Ekleri

• IMG_3876.webp
    IMG_3876.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3877.webp
    IMG_3877.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Sıcaklık sabit gibi gözüküyor bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

İşlemci için bir ayar yapılır mı yapılırsa yapabilir miyiz veya şu anki RAM ayarlarıyla yapılır mı?

Sıcaklık sabit gibi gözüküyor bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
1-2-1 Nitro zorlayabilirsin yine, tRP 32 kalabilir ona elleme. 1.74'te de problem olmaz.

36-36 matchlemiş mi onu kontrol et, 1 ya da 2 verip 36-36 yaparsın onu.

PBO Curve optimizer kısmını abartırsan stabilite bozabilir bir de, ona ayrı bakman lazım. Curve Optimizer mevzusu problem biraz, kolay hata vermiyor.

1-2-1 Nitro zorlayabilirsin yine, tRP 32 kalabilir ona elleme. 1.74'te de problem olmaz.

36-36 matchlemiş mi onu kontrol et, 1 ya da 2 verip 36-36 yaparsın onu.

PBO Curve Optimizer kısmını abartırsan stabilite bozabilir bir de, ona ayrı bakman lazım. Curve Optimizer mevzusu problem biraz, kolay hata vermiyor.

Vaktim var eğer senin için uygusunda yardımcı olabilirsen çok iyi olur her şeyin stabilitesini bulup kullanmak istiyorum düzgün ve güzel bir şekilde ekstradan yapılacak bir BIOS ayarları varsa önerirsen sevinirim latency etkilecek.

Vaktim var eğer senin için uygusunda yardımcı olabilirsen çok iyi olur her şeyin stabilitesini bulup kullanmak istiyorum düzgün ve güzel bir şekilde ekstradan yapılacak bir bina ayarları varsa önerirsen sevinirim latency etkilecek.
Bunun üzerine 1-2-1 stabilse o kalır, 400 ve 65K kalır ama test harici kullan onları, oyunda 45 derece geçmiyorsa problem olmaz. bu 2 timing sıcaklık kaynaklı sıkıntı çıkartıyor sebebi o. PBO Curve optimizer kısmında da MHz artırmak latency düşürüyor ama curve optimizer işleri bozuyor, stabilite üzerine direkt etkili. Onu ayrı test etmek lazım.

Aida seni yanıltır, PYPrime ile bakman lazım arka plan boş iken. 7 s altında geliyorsa 6.6-7 arası gayet iyi.

Bunun üzerine 1-2-1 stabilse o kalır, 400 ve 65k kalır ama test harici kullan onları, oyunda 45 derece geçmiyorsa problem olmaz. Bu 2 timing sıcaklık kaynaklı sıkıntı çıkartıyor sebebi o. PBO Curve Optimizer kısmında da MHz artırmak latency düşürüyor ama Curve Optimizer işleri bozuyor, stabilite üzerine direkt etkili. Onu ayrı test etmek lazım.

Nasıl yapalım testi? Bu ayarı optimize ettikten sonra clear CMOS mu yapim yoksa bunun üzerinden mi test edeceğiz.

Bunun üzerine 1-2-1 stabilse o kalır, 400 ve 65k kalır ama test harici kullan onları, oyunda 45 derece geçmiyorsa problem olmaz. Bu 2 timing sıcaklık kaynaklı sıkıntı çıkartıyor sebebi o. PBO Curve Optimizer kısmında da MHz artırmak latency düşürüyor ama Curve Optimizer işleri bozuyor, stabilite üzerine direkt etkili. Onu ayrı test etmek lazım.

AIDA seni yanıltır, pyprime ile bakman lazım arka plan boş iken. 7 s altında geliyorsa 6.6-7 arası gayet iyi.

Şimdi mi test edeyim yoksa RAM'ler tam optimize olduktan sonra mı?