Şahin

Uzman

Linkteki konsolu alacağım. Uyumlu mu sizce?

TV modeli: LG 55NAN0766QA
TV'nin arkasında 2 HDMI, 1 USB portu var.

IMG_0909.webp

Eğer bu fiyatlara sizin önereceğiniz başka konsol varsa önerebilirsiniz. Google'a ilk yazdığımda bu çıktı ve işimi görür gibi.
Not: Önceden VCD'de 300 tane oyun olan bir CD var o oyunlar olsun istiyorum. Örneğin:

Mario
Adventur Island
Bomber Man gibi

Yani bu oyunların çakmaları değil de orijinal olanları olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara para verme. Oyunlarin cakmalari var hep. Cipli PS2 almani oneririm. Hem retro oynarsin hem de PS2 oyunlarini oynarsin. Butcenin 1.300-1.500 TL olmasi lazim.
Oyunlar çakma değil. Eski tip konsolların, oyun makinelerinin oyunlarını, emulatör üzerinden oynatıyor bu tip cihazlar.
Sistemleri de android oluyor genelde.

Mame, Atari Arcade : Captain Commando, Mustafa vb gibi oyunların bulunduğu, jeton atarak oynanan makinelerin oyunları.
GB GBA GBC : Gameboy el konsolu oyunları (Renkli, renksiz vb hepsi)
FC (Nes) : Bir ara çok popüler olan televizyona bağlanan ve atari denen. Mario, Tank vb gibi oyunların olduğu Nintendo Ent. Sys. isimli konsolun oyunları.
SFC : Nes in bir üst versiyonu olan Süper Nintendo isimli konsolun oyunları.
PS1 : Playstation 1 oyunları.

Bu cihazlarda donanım önemli. Düşük donanımlı cihazlarda, oyunlarda kare atlama donmalar vb yaşanabilir.
Hatta PS1 oyunları düzgün oynanmayabilir.

PS2 de alınıp, eski oyunlar, emulatör kurularak oynanabilir.
Ama emulatörleri ve uygun oyunları bulup, emülatörleri düzgün ve performanslı çalışacak şekilde ayaralamak gerekir.

@Şahin
Cihazın Tv'nizde sorun çıkarmadan çalışması lazım. HDMI olan her TV de çalışır diye düşünüyorum.
Söylediğiniz oyunlar, 20.000 oyun içerisinde mutlaka vardır.

Mario, Adventure Island ve Bomber Man'ı Fc emulatör oyunları içerisinde bulabilirsiniz.
Hatta Snes (Sfc) sürümlerini de tavsiye ederim. Super Mario World - Yoshi olan, Super Advent. Isl, ve Super Bomberman

Son düzenleme:
Oyunlar çakma değil. Eski tip konsolların, oyun makinelerinin oyunlarını, emulatör üzerinden oynatıyor bu tip cihazlar.
Sistemleri de android oluyor genelde.

Mame, Atari Arcade : Captain Commando, Mustafa vb gibi oyunların bulunduğu, jeton atarak oynanan makinelerin oyunları.
GB GBA GBC : Gameboy el konsolu oyunları (Renkli, renksiz vb hepsi)
FC (Nes) : Bir ara çok popüler olan televizyona bağlanan ve atari denen. Mario, Tank vb gibi oyunların olduğu Nintendo Ent. Sys. isimli konsolun oyunları.
SFC : Nes in bir üst versiyonu olan Süper Nintendo isimli konsolun oyunları.
PS1 : Playstation 1 oyunları.

Bu cihazlarda donanım önemli. Düşük donanımlı cihazlarda, oyunlarda kare atlama donmalar vb yaşanabilir.
Hatta PS1 oyunları düzgün oynanmayabilir.

PS2 de alınıp, eski oyunlar, emulatör kurularak oynanabilir.
Ama emulatörleri ve uygun oyunları bulup, emülatörleri düzgün ve performanslı çalışacak şekilde ayaralamak gerekir.

@Şahin
Cihazın Tv'nizde sorun çıkarmadan çalışması lazım. HDMI olan her TV de çalışır diye düşünüyorum.
Söylediğiniz oyunlar, 20.000 oyun içerisinde mutlaka vardır.

Mario, Adventure Island ve Bomber Man'ı Fc emulatör oyunları içerisinde bulabilirsiniz.
Hatta Snes (Sfc) sürümlerini de tavsiye ederim. Super Mario World - Yoshi olan, Super Advent. Isl, ve Super Bomberman
Bizzat aldim bunlardan birini cakma Mario vardi icinde. Orijinal yoktu. Bana kotusu denk gelmiste olabilir.

Bizzat aldim bunlardan birini cakma Mario vardi icinde. Orijinal yoktu. Bana kotusu denk gelmiste olabilir.
Yorumlarda birisi mairo görüntüsü koymuş. Atılan resimlere bakarak;
eğer farklı bir cihaz gönderilmezse, (bazen satıcılar aynı ilana, farklı ürünleri koyup gönderebiliyorlar.)
İçinde android ve yukarıda saydığım cihazların,
emulatör ve oyunlarının olduğunu söyleyebilirim.

Sizin aldığınız, kendi işletim sistemi ve kendi oyunları olan bir model olabilir.
Bu tür cihazlarda; söylediğiniz gibi, populer oyunlara benzetmeye çalıştıkları farklı oyunlar olabiliyor.