muhammet58

Uzman
LGS'den 479 küsürlerde bir puan yaptım ve eğer gidebilirsem hazırlık +4 yıl olan iyi imkanlı ve erkek yurdu da olan bir liseye yerleşmek istiyorum. Cağaloğlu Anadolu lisesini düşündüm acaba gelir mi diye, sizce sınavın zorluğu nasıldır?

Sıralamalar açıklanmadan yüzdelik diliminizi bilemezsiniz, ayrıca sınav 2024'den daha zordu. Bu sebeple de sıralamalarda değişiklik olacaktır.
Yüzdelikler açıklanınca tekrar açın konuyu.
İlla bir tavsiye isterseniz sıralamada birbirlerine çok yakın olan Atatürk Fen Lisesi'ni önerebilirim, kadrosu çok sağlam. Cağaloğlu'nun hoca kadrosu 2. rotasyon sonrası iyice sıkıntıya girdi, yerlerine yeni gelecek hocalar belirsiz ve yönetim Sucukçu Yener'den sonraki en kötü yönetim.

Sıralamalar açıklanmadan yüzdelik diliminizi bilemezsiniz, ayrıca sınav 2024'ten daha zordu. Bu sebeple de sıralamalarda değişiklik olacaktır.
Yüzdelikler açıklanınca tekrar açın konuyu.
İlla bir tavsiye isterseniz sıralamada birbirlerine çok yakın olan Atatürk Fen Lisesi'ni önerebilirim, kadrosu çok sağlam. Cağaloğlu'nun hoca kadrosu 2. rotasyon sonrası iyice sıkıntıya girdi, yerlerine yeni gelecek hocalar belirsiz ve yönetim Sucukçu Yener'den sonraki en kötü yönetim.

Çok teşekkür ederim bilgi için, tamamdır. 11 Temmuz'da tekrar açarım konuyu. İyi Sosyaller.