LGS Avcısı

Çalışkan
Merhabalar, LGS'ye hazırlanıyorum. Şu anlık deneme sonuçlarım 60-65 net arası. Hedefim 70-75 net arasına çıkarmak. Matematikten çok fazla yanlış yapıyorum, çalışsam da netlerim artmadı. Sizce 4 ayda yapabilir miyim?

Merhaba, LGS'ye hazırlanıyorum. Şu anlık deneme sonuçlarım 60-65 net arası. Hedefim 70-75 net arasına çıkarmak. Matematikten çok fazla yanlış yapıyorum, çalışsam da netlerim artmadı. Sizce 4 ayda yapabilir miyim?

Özellikle matematikten yaptığınız yalnışları tekrar kontrol ederek bence arttırabilirsiniz hocam.

Çok fazla LGS ile ilgili konu açtığını görüyorum bu aralar dostum. Burada konu açmak yerine dersine çalışmalısın. Tabii ki netlerini umursaman çok güzel. Ayrıca yanlış yaptığın matematik sorularını sayfadan kes, masanda bir yere koy. Her gün onları çöz.

Merhaba, LGS'ye hazırlanıyorum. Şu anlık deneme sonuçlarım 60-65 net arası. Hedefim 70-75 net arasına çıkarmak. Matematikten çok fazla yanlış yapıyorum, çalışsam da netlerim artmadı. Sizce 4 ayda yapabilir miyim?

Açtığın konular 18 doğrudan 1 denemede 15 doğru yaptın diye hemen konu açmaya gelmişsin bu kadar sıkma kendini. Her denemede 18 sabit yapamayabilirsin, o gün dikkatsiz çözersin veya başka bir konu olur. Bu toplam net olayını ders ders söylesen daha iyi, matematik çok fazla ama ne kadar? Fende kaç netin var gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın konular 18 doğrudan 1 denemede 15 doğru yaptın diye hemen konu açmaya gelmişsin bu kadar sıkma kendini. Her denemede 18 sabit yapamayabilirsin, o gün dikkatsiz çözersin veya başka bir konu olur. Bu toplam net olayını ders ders söylesen daha iyi, matematik çok fazla ama ne kadar? Fende kaç netin var gibi...
Fen Bilimlerinde genelde 15 doğru 5 yanlış yapıyorum. Matematikte de kolay soruları yapabiliyorum sadece.