Paragrafa 50 soru fazla olur 20 soru süreli tutup sınava kadar sürekli hale getirmen çok daha iyi olur. Çözeceksen 2 kere 20 20 şekilde süreli çözebilirsin ama bence gerek yok. Ben genelde soru bazlı değil de saat bazlı çalışırım. Soru çözerken takılıyorum 1 soruda yarım saat gidiyor.
Paragrafa 50 soru fazla olur 20 soru süreli tutup sınava kadar sürekli hale getirmen çok daha iyi olur. Çözeceksen 2 kere 20 20 şekilde süreli çözebilirsin ama bence gerek yok. Ben genelde soru bazlı değil de saat bazlı çalışırım. Soru çözerken takılıyorum 1 soruda yarım saat gidiyor.
Şimdi ben girdiğimde 5 sene olmuş girdiğimde gram inkılap İngilizce din falan çalışmamıştım. İnkılap Full İngilizce 9D 1y din 7D 2y gelmiş. Seviyenizi neyde eksiğiniz var bilmiyorum ama bence ağırlığı matematik fen Türkçeye verin. Diğer dersleri daha hafif kafayla çok kasmadan küçük notlar alarak ilerleyebilirsiniz. Soru kalıpları bellidir.
Hocam bu gerçekten çok ağır değil mi? 1-2 hafta çözüp sonra bırakırsanız anlamı kalmayabilir. Az çözüp hep çözmek daha iyi. Ayrıca 1-2 ay kala kaynak kitap yerine evde süre tutup deneme çözmeniz daha iyi olacaktır.
Hocam bu gerçekten çok ağır değil mi? 1-2 hafta çözüp sonra bırakırsanız anlamı kalmayabilir. Az çözüp hep çözmek daha iyi. Ayrıca 1-2 ay kala kaynak kitap yerine evde süre tutup deneme çözmeniz daha iyi olacaktır.
@4075 hocam hedefin nedir bilmiyorum. Ben kendimden örnek vereyim. İstanbul’un en iyi liselerinden birinde okuyorum. LGS’ye çalışırken yaptığım şey ana eksiklerime odaklanmaktı. Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Küçük eksikler daha hızlı kapanıyor zaten.