@Enderez @sahnelerde şöyle bir program oluşturdum hocalarım nasıl.

Pazartesi: Matematik, Türkçe, İnkilap 200 Soru
Salı: Fen Bilimleri ve Paragraf 150 Soru
Çarşamba: İngilizce, Paragraf Ve Din 150 Soru
Perşembe: Matematik: 50 Soru
Cuma: İnkilap Tarihi, Türkçe, Fen 300 Soru
Cumartesi: Fen Bilimleri ve Paragraf 100 Soru
Pazar: Paragraf 50 Soru

Biraz ağır oldu galiba ama yapcak bişey yok

Pazartesi: Matematik, Türkçe, inkilap 200 soru.
Salı: Fen bilimleri ve paragraf 150 soru.
Çarşamba: İngilizce, paragraf ve din 150 soru.
Perşembe: Matematik: 50 soru.
Cuma: İnkilap tarihi, Türkçe, fen 300 soru.
Cumartesi: Fen bilimleri ve paragraf 100 soru.
Pazar: Paragraf 50 soru.

Uygularsan harika iş tamamen sende bitiyor uygularım diyorsan yapıştır geç harika olmuş.

Biraz ağır oldu galiba ama yapacak bir şey yok.

Haftada 1 günü off day yapabilirsin.

Paragrafa 50 soru fazla olur 20 soru süreli tutup sınava kadar sürekli hale getirmen çok daha iyi olur. Çözeceksen 2 kere 20 20 şekilde süreli çözebilirsin ama bence gerek yok. Ben genelde soru bazlı değil de saat bazlı çalışırım. Soru çözerken takılıyorum 1 soruda yarım saat gidiyor.

Bunu yapmana imkan yok gibi. Hani başlayacak motivasyonu buldun, başlayınca direkt kaparsın. Kendine göre değerlendir.

Ama yapabiliyorsan lafım yok. Gayet iyi.

Bunu yapmana imkan yok gibi. Hani başlayacak motivasyonu buldun, başlayınca direkt kaparsın. Kendine göre değerlendir.

Ama yapabiliyorsan lafım yok. Gayet iyi.
Yaparım ben hocam. LGS'yi kafama koydum

Paragrafa 50 soru fazla olur 20 soru süreli tutup sınava kadar sürekli hale getirmen çok daha iyi olur. Çözeceksen 2 kere 20 20 şekilde süreli çözebilirsin ama bence gerek yok. Ben genelde soru bazlı değil de saat bazlı çalışırım. Soru çözerken takılıyorum 1 soruda yarım saat gidiyor.
Haklısınız hocam ama benim amacım her dersten olduğunca fazla soru çözebilmek. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Yaparım ben hocam. LGS'yi kafama koydum.

Haklısınız hocam ama benim amacım her dersten olduğunca fazla soru çözebilmek. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Şimdi ben girdiğimde 5 sene olmuş girdiğimde gram inkılap İngilizce din falan çalışmamıştım. İnkılap Full İngilizce 9D 1y din 7D 2y gelmiş. Seviyenizi neyde eksiğiniz var bilmiyorum ama bence ağırlığı matematik fen Türkçeye verin. Diğer dersleri daha hafif kafayla çok kasmadan küçük notlar alarak ilerleyebilirsiniz. Soru kalıpları bellidir.

Hocam bu gerçekten çok ağır değil mi? 1-2 hafta çözüp sonra bırakırsanız anlamı kalmayabilir. Az çözüp hep çözmek daha iyi. Ayrıca 1-2 ay kala kaynak kitap yerine evde süre tutup deneme çözmeniz daha iyi olacaktır.

Hocam bu gerçekten çok ağır değil mi? 1-2 hafta çözüp sonra bırakırsanız anlamı kalmayabilir. Az çözüp hep çözmek daha iyi. Ayrıca 1-2 ay kala kaynak kitap yerine evde süre tutup deneme çözmeniz daha iyi olacaktır.
Hocam derslerim gerçekten çok kötü o yüzden. Bu kadar ağır bir program oluşturdum

@4075 hocam hedefin nedir bilmiyorum. Ben kendimden örnek vereyim. İstanbul’un en iyi liselerinden birinde okuyorum. LGS’ye çalışırken yaptığım şey ana eksiklerime odaklanmaktı. Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Küçük eksikler daha hızlı kapanıyor zaten.