Çözemeyince çözemediğim sorunun videolu çözümüne bakıyorum. Tamam diyorum artık anladım diye yeni soruya geçiyorum yine aynı hüsran.
Bir süre kendini bu döngüde sıkıştır. Daha sonra döngünün kendi kendine yok olduğunu göreceksin.
Çözemeyince çözemediğim sorunun videolu çözümüne bakıyorum. Tamam diyorum artık anladım diye yeni soruya geçiyorum yine aynı hüsran.
LGS soruları anlama dayalı sorular. Bilgiye dayalı değil. Bu yüzden günde 30 dk kitap okumalısınız.
Kolaydan zora test çözüyorum zaten hocam. Ama sonuç yine aynı.
Konuyu bildiğin sürece yapılabilecek bir soru, sadece süslü kelimeler kullanarak laf kalabalığı yapıyor. Tamkare kelimesini gördükten sonra değer verdiğinde 2 dakikanı almaz. Bu kalıpları öğrenmek için bol bol soru çözmek dışında yapılabilecek bir şey yok. Önerim önce videoyu izle sonra bakmadan kendin çözmeye çalış
Sağ olun hocam.Konuyu bildiğin sürece yapılabilecek bir soru, sadece süslü kelimeler kullanarak laf kalabalığı yapıyor. Tamkare kelimesini gördükten sonra değer verdiğinde 2 dakikanı almaz. Bu kalıpları öğrenmek için bol bol soru çözmek dışında yapılabilecek bir şey yok. Önerim önce videoyu izle sonra bakmadan kendin çözmeye çalış
Değer vermek doğru olmaz, değişken (x,y vb.) kullanmayı öğrenmeli.Tamkare kelimesini gördükten sonra değer verdiğinde 2 dakikanı almaz.
Bu soru bazı için söyledim;Değer vermek doğru olmaz, değişken (x,y vb.) kullanmayı öğrenmeli.
Bu soru bazı için söyledim;
Mor²-mavi² = 19²
Mor²-sarı² = 36²
Yazdıktan sonra sayılar küçük olduğu için kendini belli ediyor.