Yani kısaca konuyu anlıyorum ama yeni nesil soru çözemiyorum. Ne yapmalıyım?

@AMG GOAT ne oldu?
Yeni nesil sorular karmakarışık yapıda olduklarından ve mantık muhakemeye çok daha ağırlıklı olduğundan zor gelmesi normal. Bana da zor geliyor bu yeni nesil sorular. Bu yüzden birçok öğrenci yeni nesil soruları sevmiyor.

Yeni nesil sorular karmakarışık yapıda olduklarından ve mantık muhakemeye çok daha ağırlıklı olduğundan zor gelmesi normal. Bana da zor geliyor bu yeni nesil sorular. Bu yüzden birçok öğrenci yeni nesil soruları sevmiyor.
Hocam büyük bir heves ile oturuyorum dersin başına ağlayarak kitabı kapatıyorum.

LGS zor bir sınav değil adam akıllı 3 ay çalışınca iyi denilebilecek puanlar alınabilir. Soruların yeni nesil olması da bir mazeret değil, formül belli çözemiyorsan daha çok çözeceksin.

LGS zor bir sınav değil adam akıllı 3 ay çalışınca iyi denilebilecek puanlar alınabilir. Soruların yeni nesil olması da bir mazeret değil, formül belli çözemiyorsan daha çok çözeceksin.
Çözemeyince çözemediğim sorunun videolu çözümüne bakıyorum. Tamam diyorum artık anladım diye yeni soruya geçiyorum yine aynı hüsran.

Bu bir tanesi hocam

Dosya Ekleri

• 20240321_191726.webp
    20240321_191726.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 103