Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
depo temizliği yapıyoruz yeni ürünlere yer açıyoruz diye bir banner var sadece 
4/5 gün içinde rutinimize döneceğiz
@pawEn
Malesef sadece 1 x stokta kalmış. Yeni sipariş listemizde mevcut ancak min 3 hafta. TR Distiribitöründe de yok malesef.6 adet lian Li unı fan sl infinity reverse 120 beyaz @Jumbum
pawEn
Üstün
Jumbum'a da bir bakayım dedim. Orada buldum. Ancak teslimatı geç. Yurtdışından tedarik ediyorlar ellerinde olmadığı için. Fiyatta biraz tuzlu.
www.jumbum.com.tr
www.jumbum.com.tr
Lian Li UNI FAN SL Infinity (SL-INF) 120mm ARGB PWM - Reverse Blade - Beyaz
www.jumbum.com.tr
Lian Li UNI FAN SL Infinity (SL-INF) 120mm ARGB PWM - Reverse Blade - Siyah
Lian Li UNI FAN SL Infinity (SL-INF) 120mm ARGB PWM - Reverse Blade - Siyah
www.jumbum.com.tr
Okan007
Çalışkan
Çok güzel ama geç teslimat olarak 23 Aralık demişler, o üzdüJumbum'a da bir bakayım dedim. Orada buldum. Ancak teslimatı geç. Yurtdışından tedarik ediyorlar ellerinde olmadığı için. Fiyatta biraz tuzlu.
Lian Li UNI FAN SL Infinity (SL-INF) 120mm ARGB PWM - Reverse Blade - Beyazwww.jumbum.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör:
pawEn
Üstün
Peki bu durum sitenizin herhangi bir yerinde belirtiliyor mu? Bu konu nezdinde değil de sipariş veren birisi ile anlaşmazlık yaşanması olası değil mi böyle bir durumda?Merhaba şu sıra depo taşınma sebebiyle site ile depo verilerinde uyuşmazlık olabiliyor hangi ürüne ihtiyaç var ve kaç adet?
depo temizliği yapıyoruz yeni ürünlere yer açıyoruz diye bir banner var sadece 
@pawEn
Malesef sadece 1 x stokta kalmış. Yeni sipariş listemizde mevcut ancak min 3 hafta. TR Distiribitöründe de yok malesef.6 adet lian Li unı fan sl infinity reverse 120 beyaz @Jumbum
Son düzenleme: