Max Caulfield 102

Bilgin
Makaleler
16
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Life is Strange serisinden LiS 1, Before the Storm, Double Exposure ve Reunion'ı oynadım.

Peki True Colors oynanır mı? True Colors hali hazırda Steam kütüphanemde var.

Hikaye olarak Max Caufield'ın etrafına hiç girmiyor, Arcadia Bay veya Double Exposure'da gördüğünüz üniversite anılarından da geçmiyor. True Colors ve diğer oyunlardaki Max Caufield'in hikayelerinde hiç kesişmiyor. Aynı evrende geçen farklı birbirinden bağımsız hikaye olarak bakmanız lazım. LiS oyunu olarak bakmazsanız üzmez bence. Ama bir LiS oyunu olarak neden var onu bilmiyorum maalesef. LiS oyunu olarak bakmadığımızda ortalama bir interaktif hikaye oyunundan ötesi değil, diğer LiS oyunlarındaki hikaye derinliğine falan bakmazsanız oynanır, ama sizin direkt LiS hayranı olduğunuzu bildiğim için hayal kırıklığı oluşturabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Life is Strange serisinden LiS 1, Before the Storm, Double Exposure ve Reunion'ı oynadım.

Peki True Colors oynanır mı? True Colors hali hazırda Steam kütüphanemde var.
Oyunu oynamamış olmamla birlikte, kime baksam oyunun inanılmaz derecede woke olduğu için nefret ettiğini görmüştüm.

Oyunu oynamamış olmamla birlikte, kime baksam oyunun inanılmaz derecede woke olduğu için nefret ettiğini görmüştüm.
Ben aşırı göze sokulan bir woke, eşcinsellik, sjw falan görmedim. Tamam görsellerdeki karakter biraz böyle sjw tipi veriyor ama karakteri o kadar sjw yazılmamış. Sorun olacak bir durum yok bence.