Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Kendine ait veri merkezi yok. Varsa dahi araştırdım ama bulamadım.
shiedae3
Başarılı
Kendine ait veri merkezi yok. Varsa dahi araştırdım ama bulamadım.
Turkcell'in hocam Lifebox.
Böyle bir avantajda varmış bence bayağı iyi.
Hocam açıkçası ben beğenmedim. Ayrıca, verilerim Turkcell yerine Google'ın veri merkezinde saklanması konusunda daha iyi olurdum.
shiedae3
Başarılı
Hocam açıkçası ben beğenmedim. Ayrıca, verilerim Turkcell yerine Google'ın veri merkezinde saklanması konusunda daha iyi olurdum.
Vergi güvenliği kaygım yok açıkçası her platformda düzgün çalışsa yeterli benim için.
2.5TB 160TL bedava resmen.
Ben tercihimi söyledim hocam. Ben Google daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çok ucuz ama "Ucuz etin yahnisi yavan olur." sözü aklıma geliyor.Vergi güvenliği kaygım yok açıkçası her platformda düzgün çalışsa yeterli benim için.
2.5TB 160TL bedava resmen.
shiedae3
Başarılı
Ben tercihimi söyledim hocam. Ben Google daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çok ucuz ama "ucuz etin yahnisi yavan olur." sözü aklıma geliyor.
Yani o da doğru çünkü arayüz biraz dandik ama dediğim gibi biraz araştırdım sorun yaşayan da yok.
Eğer Windows'da da verimli çalışıyorsa tercih edebilirim hem mobil veride yemiyormuş.
O zaman ücretsiz halini deneyin. Hoşunuza giderse alın.Yani o da doğru çünkü arayüz biraz dandik ama dediğim gibi biraz araştırdım sorun yaşayan da yok.
Eğer Windows'da da verimli çalışıyorsa tercih edebilirim hem mobil veride yemiyormuş.
SnowRain
Yetkin
Uzun süre giriş yapmayınca verilerin silineceğine dair mesaj atıyor. Eğer o mesaja bakmazsanız, verileriniz siliniyor, bilginize.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi