Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Forumlarda çok takılmıyorsanız belki bilemezsiniz böyle durumların olduğunu. Yazdığım yazıların arasında en az 2-3 tanesi forumda sürekli olan şeyler.
Siz forumda az takılıyorsanız ve bunları görmüyorsanız benim sorunum değil.
Sürekli forumdayım mesajımın az olması az takıldığım anlamına gelmez, sadece boş yapmıyorum ben
.
Yazdıklarınızın çoğu olmuyor, mesela bir konuda sürekli aynı mesajın olması bazıları ctrl + c ctrl + v yapıyor olabilir de bütün yazanlara aynı ihtamda bulunmak, saçmalık. Zaten konunun bir cevabı varsa başka ne yazılacak
?
Sevdiğiniz üyeler konusu, kime göre neye göre sallamasyon
? Bu forumda gözlemlediğim kadarıyla bir çok kişi birbirini tanıyor, güzel muhabbet ortamı var, nereden biliyorsun gerçekten sevmediğini
?
Bir ürünün iyi olması tamamen kişiden kişiye göre değişir, kaliteli olmasından bahsediyorsan kaliteli olması başka iyi olması başka ona göre konuşacaksın, adam tasarımını beğenmez, kötü der o onun tercihi mesela.
Bir önerinin bariz olup olmayacağını nereden biliyorsun
? Zaten oylamanın bu forumda hiçbir önemi yok, - oy sayısına sahip bir çok şey foruma getirildi, çoğunluk - veriyorsa evet o önerinin bariz olmaması gerekiyor, ama oluyor. 60 oy sayısına sahip olup, yapılmayan öneriler var bu önerinin bariz getirilmesi lazım neden getirilmiyor mesela
? Öneri forumu güzelleştirmek için var, hepsinin bir açıklaması var ancak, evet sonraki maddelerden birinde dediğin gibi, insanlar kedi çıkarlarına göre forumu değiştirmek istiyor, arkadaş ortamı olanlar önerilere beraber toplaşıp - basıyor mesela, birde saçma sapan bir karşıt argüman sunuyor, öneri çöp oluyor, halkbuki mantıklı bir öneri, çok var bu bahsettiğimden .d.
Siyaset, herkesin, doğrudan meslek olarak yapmasa bile, bilmesi gereken bir şey, oy kullanıyoruz sonuçta bir fikir sahibi olmamız gerekiyor, yaşlılar gibi olmak istiyorsan orası başka. Bu yüzden siyaset konularının açılmasında bir problem yok o konuyu göz ardı edersin bitti gitti, adamlar oraya buton koymuşlar. Bak senin de çıkarların var. Kendi tükürdüğünü yalıyorsun haberin yok .d.
Emoji konusunda da o yorum ne emojisi hak ederse onu atıyor millet, saçmaysa gülünüyor mesela. Adamın içini nereden biliyorsun, veya o emoji atan iradesiz biri mi de, başkası ne atıyorsa onu atsın
? Nereden biliyorsun
?